Antena Meniu Search
x

Un actor român e nominalizat la premiile industriei independente a filmului britanic

Actorii români impresionează din nou! De data aceasta, în filmele britanice. Alec Secăreanu a primit nominalizarea pentru cel mai bun actor, la premiile BIFA.

Vezi și

Actorii români impresionează din nou! De data aceasta, în filmele britanice. Alec Secăreanu a primit nominalizarea pentru cel mai bun actor, la premiile BIFA. A jucat un rol principal de exepţie, în producţia care a devenit, în scurt timp, unul dintre cele mai discutate filme în presa internațională anul acesta: Tărâmul binecuvântat. 

Tărâmul binecuvântat. Unul din cele mai promiţătoare debuturi britanice din ultimii ani. Locul în care viaţa unui tânăr agricultor se schimbă complet, odată cu apariţia unui zilier român. 

Iar între Gheorghe şi Jonhnny se nasc sentimente altfel. 

Senzual, surprinzător şi incredibil de emoţionant. O poveste frumoasă şi romantică, plină de speranţă, ce deja i-a cucerit pe criticii de film din Marea Britanie. Producţia are nu mai puţin de 11 nominalizări, la British Independent Film Awards. 

Printre ele şi nominalizarea pentru cel mai bun actor în rol principal. Categorie la care concurează şi românul Alex Secăreanu, alături de nume grele din industria cinematografiei. 

Producţia va rula în cinematografele româneşti din 17 noiembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un actor român e nominalizat la premiile industriei independente a filmului britanic