Antena Meniu Search
x

Draga Olteanu Matei este conştientă şi vorbeşte cu medicii, după ce fusese adusă în stare critică la Urgenţe, în Iaşi

Draga Olteanu Matei se simte mai bine şi cooperează cu medicii, după ce fusese adusă în stare gravă la Spital Sfântul Spiridon, din Iași. Potrivit primelor investigaţii, actriţa a suferit o hemoragie digestivă superioară. Medicii au demarat imediat toate procedurile necesare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.11.2020, 21:34

Draga Olteanu Matei fusese adusă în stare gravă, la spital. Medicii i-au făcut şi testul COVID - Observatornews.ro
  • Draga Olteanu Matei ajunsese în stare gravă la Spitalul Sfântul Spiridon, din Iași
  • Actriţa fusese dusă la Unitatea de Primiri Urgențe, cu hemoragie digestivă superioară
  • Cele mai importante ştiri ale zilei sunt la Observator 19

Update 21:15: Diana Cimpoeșu, medic şef UPU Spitalul Sf. Spiridon Iași: Doamna a ajuns transferată de la Spitalul Județean Piatra Neamț pentru o Hemoragie Digestivă Superioară. A fost evaluată în urgență. S-a început transfuzia de sânge, fiind vorba de o hemoragie importantă. Este internată în acest moment în ATI. Este conștientă. Comunică cu echipa medicală. S-au început manevrele diagnostice și terapeutice și sperăm ca evoluția sa fie una favorabilă. Doamna are și alte patologii. Are afecțiuni cardiovasculare, afecțiuni endocrine care bineînțeles trebuie evaluate și tratate în continuare. Starea doamnei este una stabilă după primele manevre terapeutice, în primul rând după transfuzia de sânge, reumplerea volemică și toate celelalte tratamente făcute în urgenţe se continuă în ATI. Spitalul Județean Piatra Neamț este spital COVID și în plus a fost transferată pentru endoscopie, eventual endoscopie intervențională. Este internată în clinica de gastroenterologie și hepatologie, dată fiind competenţa acestei clinici în tratarea acestor urgenţe majore.

Update 21:08: Actriţa este conștientă şi a vorbit cu medicii. 

Îndrăgita actriţă Draga Olteanu Matei a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgențe Sf. Spiridon din Iași.

Din primele informaţii, ea se află în stare critică, în comă. 

Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Draga Olteanu Matei este conştientă şi vorbeşte cu medicii, după ce fusese adusă în stare critică la Urgenţe, în Iaşi