Antena Meniu Search
x

Video Acuzaţii grave pentru ISU Braşov, după moartea unui şofer care s-a răsturnat cu cisterna: "A fost în viaţă peste 45 de minute, dar nu au venit echipajele"

Acuzaţii grave la adresa ISU Braşov. Şoferul unui cisterne şi-a pierdut viaţa, după ce echipajul de descarcerare ar fi ajuns mult prea târziu la intervenţie, susţin martorii. Cisterna, încărcată cu adeziv pentru lemn s-a răsturnat pe drumul naţional 73A. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 26.02.2023, 08:25

Vezi și

Tragedia s-a petrecut aseară, puţin după ora 18:30, între stațiunile Pârâul Rece și Râșnov. Afară ploua, iar asfaltul era umed. La un moment dat, camionul înmatriculat în Turcia și condus de un șofer turc a părăsit carosabilul, la ieșirea dintr-o curbă.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Accidentul s-a petrecut pe DN73A, la aproximativ 4 km de staţiunea Râşnov. Cisterna este încărcată cu polimeri folosiţi la lipirea plăcilor din pal.

Martorii vin cu acuzaţii grave la adresa ISU Braşov

Tragedia a avut loc în apropierea unui restaurant. Întreaga zonă a fost izolată, pe un spațiu de aproximativ 400 de metri, până când pompierii s-au asigurat că nu mai este niciun pericol public. Primii care au ajuns la cisternă au fost câțiva șoferi din trafic, dar și oamenii din restaurant. Martorii vin cu acuzaţii grave la adresa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Pe acelaşi subiect

Martor: Era jumate în parbriz şi cabina a căzut pe el şi era cu capul în pământ băgat.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Şoferul nu mai era în viaţă, nu?

Martor: Nu, era în viaţă. A fost în viaţă peste 45 de minute, dar nu au venit echipajele.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Braşov nu au făcut niciun comentariu, legat de mobilizarea echipajului de descarcerare şi de timpul în care acesta a ajuns la locul intervenţiei.

La faţa locului au intervenit, în total, patru autospeciale de stingere, un echipaj pentru descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj specializat în misiuni chimice, biologice, radiologice și nucleare.

Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Brașov: La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei Rutiere ce urmează a stabili circumstanţele şi condiţiile accidentului.

Trupul neînsuflețit al șoferului turc a fost transportat la Medicină Legală pentru necropsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Acuzaţii grave pentru ISU Braşov, după moartea unui şofer care s-a răsturnat cu cisterna: "A fost în viaţă peste 45 de minute, dar nu au venit echipajele"