Antena Meniu Search
x

Galerie foto Adelin a murit decapitat de tren, lângă Alexandria. Băiatul de 16 ani s-ar fi sinucis din cauza unor datorii la păcanele

Scene cumplite, miercuri seară, în localitatea Nanov din Teleorman, acolo unde un tânăr în vârstă de 16 ani a murit decapitat de tren. Tragedia s-a produs în apropiere de gara Alexandria Nord și, potrivit unor surse, tânărul și-ar fi pus capăt zilelor din cauza unor datorii la jocurile de noroc. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.05.2023, 19:40

Filmul de groază s-a derulat rapid. Adelin a mers pe jos până în apropierea șinei de cale ferată și a așteptat trenul R 9372, pentru a duce la capăt planul înfiorător. Odată ajuns lângă halta Alexandria Nord, băiatul din Nanov a recurs la gestul sinucigaș. 

Garnitura l-a decapitat.

Adelin, care ar fi împlinit 17 ani peste doar câteva zile, nu a avut nicio șansă de supraviețure. Mecanicul trenului l-ar fi văzut prea târziu pe adolescent și nu a mai putut evita impactul. 

Nimeni nu își explică gestul extrem. Potrivit unor surse, tânărul și-ar fi pus capăt zilelor din cauza unor datorii strânse la jocurile de noroc, relatează reporterul Observator Paul Nanian, însă nu există informații oficiale în acest sens.

Pe acelaşi subiect

Alexandru și-a dat foc lângă liceul unde a fost elev

Reamintim că, marți dimineață, un tânăr în vârstă de 19 ani și-a dat foc în Râmnicu Vâlcea

Alexandru şi-a pus capăt vieţii în apropierea liceului unde a fost elev, după ce ar fi pierdut bani la jocurile de noroc. Momentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Adelin a murit decapitat de tren, lângă Alexandria. Băiatul de 16 ani s-ar fi sinucis din cauza unor datorii la păcanele