Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adolescent de 16 ani, înghițit de apele Dunării. Băiatul, găsit fără viață după patru ore de căutări

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Corabia, s-a înecat în Dunăre în zona portului din localitate, echipe de pompieri şi scafandri intervenind noaptea trecută timp de aproximativ patru ore pentru căutarea şi scoaterea din apă a trupului tânărului, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 20.08.2024 , 14:01

Adolescent de 16 ani, înghițit de apele Dunării. Băiatul, găsit fără viață după patru ore de căutări
Adolescent de 16 ani, înghițit de apele Dunării. Băiatul, găsit fără viață după patru ore de căutări - Shutterstock

La acţiunea de căutare a adolescentului au participat pompieri de la Slatina, Caracal şi Vişina, cu autospeciale complexe prevăzute cu accesorii de căutare-salvare şi dispozitive de iluminat, ambarcaţiuni cu motor şi autospeciale de primă intervenţie.

Adolescent în vârstă de 16 ani, înecat în Dunăre

Totodată, adolescentul a fost căutat şi de către scafandri din judeţele Giurgiu, Teleorman şi Mehedinţi. Tânărul a fost găsit la o distanţă de circa opt metri de malul apei, decedat.

Articolul continuă după reclamă

"Apelul la 112 a fost primit în jurul orei 00,00, imediat fiind începute căutările pe luciul apei, cu ajutorul ambarcaţiunilor cu motor şi a accesoriilor specifice, concomitent fiind alertate echipajele de scafandri. Căutările s-au desfăşurat aproximativ patru ore, trupul neînsufleţit al tânărului, în vârstă de 16 ani, din oraşul Corabia, fiind găsit de echipele de scafandri, la aproximativ opt metri de mal, adâncimea apei fiind de circa 2,5 metri. Din păcate, echipajele medicale prezente la locul evenimentului nu au putut decât să constate decesul victimei", a precizat sursa citată.

La Corabia au intervenit scafandri din alte judeţe în condiţiile în care echipa de scafandri a ISU Olt asigură misiunile de salvare pe litoralul românesc.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Adolescent de 16 ani, înghițit de apele Dunării. Băiatul, găsit fără viață după patru ore de căutări