Antena Meniu Search
x

Adolescent din Vrancea, dat dispărut în miez de noapte, după ce s-a certat cu părinţii din cauza şcolii. A fost găsit la 10 kilometri de casă

Un adolescent de 14 ani a fost căutat de autorităţi mai multe ore, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, după ce a plecat de acasă din cauza unor discuţii cu părinţii privind situaţia şcolară şi nu a mai putut fi contactat, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

de Redactia Observator

la 15.03.2023, 13:05

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

"La data de 14.03.2023, ora 22.39, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un minor în vârstă de 14 ani, pe fondul unor discuţii cu părinţii privind situaţia şcolară, a plecat de la domiciliu în jurul orei 19.30 şi nu a mai revenit. Iniţial, acesta a comunicat prin mesaje cu diriginta sa, indicând că se află într-o altă localitate faţă de cea de domiciliu, după care nu a mai putut fi contactat", a precizat IPJ Vrancea.

Dispariţia băiatului ar fi fost anunţată de diriginta acestuia, iar poliţiştii au demarat imediat căutările pe raza comunei de domiciliu şi a localităţilor limitrofe. La activităţile de căutare au participat şi lucrători din cadrul IJJ Vrancea, ISU Vrancea, Salvamont Vrancea, precum şi voluntari din cadrul Asociaţiei Salvatorilor Voluntari 4x4, în vederea depistării cât mai rapide a acestuia.

Băiatul a fost găsit la ora 01.23, la circa zece kilometri de domiciliu. Cazul a fost referit Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea, băiatul urmând să fie consiliat de specialişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Adolescent din Vrancea, dat dispărut în miez de noapte, după ce s-a certat cu părinţii din cauza şcolii. A fost găsit la 10 kilometri de casă