Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adolescent de 17 ani, suspect de crimă la Braşov. Fratele său mai mare a fost găsit înjunghiat în casă

Un adolescent de 17 ani este suspect de crimă la Braşov, minorul fiind ridicat de pe stradă şi dus la audieri. Tânărul şi-ar fi înjunghiat mortal fratele.

de Redactia Observator

la 05.02.2018 , 12:44

Un adolescent de 17 ani este suspect de crimă la Braşov, minorul fiind ridicat de pe stradă şi dus la audieri. Tânărul şi-ar fi înjunghiat mortal fratele mai mare, de 23 de ani. Victima a fost găsită de către mama sa. Apropiaţii familiei au declarat că cei doi fraţi aveau divergenţe pe tema comportamentului celui mai mic.

Crima a fost sesizată la 112 duminică, tânărul de 23 de ani fiind găsit de mamă într-o baltă de sânge, în apartamentul familiei, situat pe strada Înfrăţirii din Braşov. Poliţiştii şi procurorii sosiţi pentru cercetări au constatat că victima a fost înjunghiată cu un cuţit, iar fratele mai mic al victimei, în vârstă de 17 ani, era plecat de acasă.

Apropiaţii familiei au declarat că între cei doi fraţi existau divergenţe, din cauza comportamentului celui mai mic. Fratele mai mare i-ar fi reproşat că nu asculta de părinţi, iar cei doi s-ar fi bătut.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii confirmă că în urma acestor mărturii ale cunoscuţilor, fratele mai mic a devenit suspect, el fiind căutat şi găsit luni dimineaţă. A fost ridicat de pe stradă şi dus la audieri.

În acest caz se fac cercetări pentru infracţiunea de omor, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. Dosarul ar urma să fie transferat Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, având în vedere vârsta celui ce este suspect de crimă.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Adolescent de 17 ani, suspect de crimă la Braşov. Fratele său mai mare a fost găsit înjunghiat în casă