Antena Meniu Search
x

Video Adolescenți încarcerați după un accident teribil în Pantelimon. Șapte oameni au ajuns la spital, unul dintre ei a fost intubat în ambulanță

Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu câteva ore, în sectorul 3 din Capitală. Șapte persoane, printre care şi doi adolescenţi, au fost transportate de urgenţă la spital, după un impact violent dintre două maşini. A fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare, dar şi a medicilor de pe ambulanţă, pentru a stabiliza victimele.      

de Redactia Observator

la 20.11.2023, 09:50

Vezi și

Accidentul a avut loc în jurul orei 3 dimineaţa, în cartierul Pantelimon, din Capitală. Din primele informaţii, unul dintre şoferi nu s-ar fi asigurat când a virat de pe strada principală pe o alta, moment în care cel de-al doilea conducător auto nu a mai putut evita impactul şi l-a izbit în plin. Martorii spun că nu a avut timp de reacţie din cauza vitezei prea mari. 

Anaida Glujdea, reporter Observator: Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre maşini s-a răsturnat. Cinci dintre cele șapte persoane implicate în accident au avut nevoie de descarcerare.

Cinci persoane încarcerate după accident

Echipajele de intervenţie au sosit în cel mai scurt timp la faţa locului. O persoană, aflată în stare gravă, a fost intubată în ambulanţă.

Pe acelaşi subiect

Pruteanu Bogdan, ISU București - Ilfov: Am intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, două descarcerări şi 7 resurse medicale.

Printre cele cinci persoane descarcerate, se aflau şi doi minori, de 16 şi 17 ani. 

Stătescu Mihaela, medic: De la faţa locului, toţi au plecat stabili sau stabilizaţi de către colegii mei medici.

Părinţii unui tânăr de 24 de ani, pasager în una dintre maşini, au venit într-un suflet la locul accidentului. Fiul lor a fost dus cu o ambulanţă la spitalul Floreasca cu răni la picior şi la bazin, dar în stare conştientă. Poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs impactul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Adolescenți încarcerați după un accident teribil în Pantelimon. Șapte oameni au ajuns la spital, unul dintre ei a fost intubat în ambulanță