Antena Meniu Search
x

Video Adolescentul teribilist care a anunţat că este o bombă în mall-ul Băneasa Shooping City, amendat cu 2.000 de lei

A fost panică, aseară, în cel mai mare mall din nordul Capitalei. Oamenii care veniseră la cumpărături sau să mănânce au fost evacuaţi, după ce un adolescent a anunţat că în mall este o bombă. Gluma băiatului de 15 ani n-a fost gustată de forţele de ordine sosite la faţa locului. Adolescentul teribilist a fost amendat cu 2.000 de lei.

de Redactia Observator

la 15.01.2022, 09:16

Vezi și

Era puţin după ora 17, când în parcarea celui mai mare mall din nordul Capitalei s-a instalat panica. Un apel la 112 anunţa că în interiorul mall-ului este o bombă. La îndemnul agenţilor de pază, dar şi al poliţiştilor, sute de oameni au ieşit din mall şi s-au îngrămădit în parcarea centrului comercial. 

Client: Noi ne-am îmbulzit aici şi ar trebui să ne îndepărtăm. A fost totul pe fugă, în maximum 10 minute, nici 10 minute nu cred că a durat, cred că în 3 minute era gol tot mallul. 

Client: Au venit doi poliţişti iniţial. S-au dus la fiecare restaurant în parte, au zis evacuaţi mallul, alertă cu bombă! 

Client: Ne-au evacuat, ieşiţi afară că e o ameninţare cu bombă. 

Doar câteva minute a durat întreaga evacuare. Imediat, Poliţia, Jandarmeria şi trupele speciale ale SRI au venit la faţa locului. 

Radu - angajat: Clienţii care erau cu mine în magazin, au luat-o la fugă au ieşit, nu mai zic de dezorganizarea totală şi panica ce a fost creată în mall de nu ştiau pe unde să iasă. Nu au sunat alarmele absolut deloc, doar ne informau prin difuzoare să ieşim afară. 

Alerta cu bombă a fost falsă

Pirotehniştii au verificat fiecare colţ al clădirii şi au constatat că alerta cu bombă este falsă. Au fost aduse echipamente speciale de scanare, inclusiv câini speciali antrenaţi. În interiorul clădirii nu a fost găsit niciun dispozitiv. Un minor de 15 ani a vrut să facă o glumă.

Georgian Drăgan - IGPR: În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti şi celelalte structuri cu atribuţii în domeniu, respectiv Serviciul Român de Informaţii, au fost efectuate verificările necesare şi s-a dovedit că această alertă este falsă. 

Minorul a fost condus la secţia de poliţie, împreună cu părinţii, şi a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.000 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Adolescentul teribilist care a anunţat că este o bombă în mall-ul Băneasa Shooping City, amendat cu 2.000 de lei