Antena Meniu Search
x

Video Adrian a murit într-un accident cumplit, lângă Galați. Tânărul a fost aruncat din mașina intrată pe contrasens după ce s-a ciocnit frontal cu un TIR

Neatenţia l-a costat viaţa pe un şofer de 24 de ani din judeţul Galaţi. Tânărul a murit într-un cumplit accident, după ce mașina pe conducea s-a ciocnit frontal cu un TIR. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 02.11.2023, 08:57

Vezi și

Accidentul s-a produs seara trecută, lângă comuna Costachi Negri din județul Galați.

Tânărul a pătruns pe contrasens, iar în urma impactului a fost aruncat din autoturism. Impactul a fost atât de puternic, încât maşina pe care o conducea, dar şi TIR-ul de care s-a ciocnit s-au răsturnat.

Adrian a murit pe loc

Pentru Adrian, coliziunea a fost fatală. Medicii ajunşi la locul tragediei au declarat pe loc decesul băiatului, trupul său fără viață fiind dus la morgă pentru necropsie. 

Şoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Probe biologice au fost prelevate şi de la tânărul de 24 de ani, dar rezultatele vor veni după finalizarea necropsiei.

Poliţia continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Adrian a murit într-un accident cumplit, lângă Galați. Tânărul a fost aruncat din mașina intrată pe contrasens după ce s-a ciocnit frontal cu un TIR