Antena Meniu Search
x

Video Crimă în curtea unei biserici din Sibiu. Bărbat bătut până la moarte cu o bâtă de soţul unei femei căreia îi făcuse o remarcă

Descoperire macabră în curtea unei biserici din Sibiu. Un trecător a găsit cadavrul unui bărbat de 40 de ani. Poliţia a intrat imediat în alertă. Victima ar fi fost ucisă în bătaie chiar în curtea bisericii. Potrivit martorilor, totul a plecat de la o remarcă nepotrivită pe care bărbatul a făcut-o la adresa unei femei de pe stradă. Însoţitorul acesteia s-a întors furios cu o bâtă şi l-a omorât în bătaie. Criminalul e liber. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 22.06.2024 , 19:32

Victima şi-a petrecut seara cu doi amici de băutură, pe o bancă de la biserica Înălţarea Domnului, din Sibiu. La apariţia unui cuplu, bărbatul guraliv a făcut o remarcă nepotrivită la adresa femeii. Partenerul ei s-a întors furios să-şi facă dreptate.

Bărbatul de 40 de ani a căzut secerat sub ploaia de lovituri. N-au scăpat de bătaie nici cei doi amici. Ameţiţi de lovituri şi băutură, cei doi şi-au abandonat prietenul. Nu s-au gândit să cheme ambulanţa sau poliţia. Trupul a fost descoperit întâmplător de un trecător. 

Îngrijitorul bisericii nu a auzit încăierarea

Vezi și

Îngrijitorul bisericii spune că dormea când a avut loc crima. A fost trezit de sunetul ambulanţelor şi al maşinilor de poliţie. "Au zis că eu l-am lovit! Zic: dom'le, nu vă supăraţi, până la dovada contrarie nu mă puteţi acuza că nu aveţi cum", ne mărturiseşte paznicul.

"Oamenii vin aici ca să îşi găsească liniştea, nu să se ajungă chiar la crime. Asta e lipsă şi de credinţă şi de bun simţ şi de toate", spune preotul paroh, Vasile Popa.

Bărbatul de 40 de ani a fost bătut în curtea unei biserici ortodoxe din Municipiul Sibiu şi, în urmă cu câteva săptămâni, potrivit părintelui paroh, sistemul de supraveghere video, care acoperă exact această zonă, a fost scos din funcţiune în mod intenţionat. Poliţiştii adună acum imaginile de pe alte camerele de supraveghere din zonă pentru a stabili identitatea criminalului, care, momenan, este liber. Ofiţerii spun însă că au un cerc de suspecţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Evenimente » Crimă în curtea unei biserici din Sibiu. Bărbat bătut până la moarte cu o bâtă de soţul unei femei căreia îi făcuse o remarcă