Antena Meniu Search
x

Iubitul Elenei Udrea, mesaj după verdictul din Costa Rica. Adrian Alexandrov a postat o nouă fotografie pe Facebook

La ora la care venea ştirea că Elena Udrea rămâne în arest, logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandov, a postat pe Facebook o fotografie cu fetiţa la piept, cu mesajul "mă simt puternic". 

Adrian Alexandov a postat pe Facebook o fotografie cu fetiţa la piept, cu mesajul "mă simt puternic"
Iubitul Elenei Udrea, mesaj după verdictul din Costa Rica. Adrian Alexandrov a postat o nouă fotografie pe Facebook - captura video YouTube / Facebook

La ora la care venea ştirea că Elena Udrea rămâne în arest, logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandov, a postat pe Facebook o fotografie cu fetiţa la piept, cu mesajul "mă simt invincibil". 

Iubitul Elenei Udrea a postat, la doar cateva ore dupa decizia judecatorilor o fotografie în care apare alăturii de fiica sa.

 În dreptul postării, scrie "Adrian Alexandorv se simte invincibil". Postarea a apărut la câteva ore după decizia dată de Tribunalul din Pavas prin care i-a respins Elenei Udrea cererea de eliberare din arestul preventiv. 

Logodnicul Elenei Udrea nu a scris niciun alt comentariu.

Pe acelaşi subiect

Reamintim că Elena Udrea rămâne în arest în Costa Rica, după ce jdecătorul a decis să respingă cererea de eliberare.

”Cererea de eliberare înaintată de apărarea doamnei Udrea a fost respinsă. Cetățeanul român va rămâne în arest preventiv”, a transmis procurorul, potrivit ziarului Ameliarueda.

Adrian Alexandrov se află în Costa Rica, acolo unde a fost nevoit să rămână după arestarea Elenei Udrea, pentru a avea grijă de fetiţa lor nou născută. 

Elena Udrea a fost arestată pe 3 octombrie, săltată de pe stradă, de lângă copil. Era împreună cu mama ei şi cu logodnicul ei.

Adrian Alexandrov a rămas cu fetiţa, Elena Udrea a fost urcată în maşina poliţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Iubitul Elenei Udrea, mesaj după verdictul din Costa Rica. Adrian Alexandrov a postat o nouă fotografie pe Facebook