Antena Meniu Search
x

Adrian Nastase, primul interviu acordat dupa eliberarea din penitenciar

Momentele grele in care a vrut sa-si ia viata au fost urmate de un nou inceput. O a doua sansa la viata. Invitat in emisiunea lui Mihai Gadea, "Sinteza zilei", Adrian Nastase a povestit toate momentele grele prin care a trecut

Vezi și

“Glontul acela a trecut la un milimetru de carotida. In 20 iunie, practic, eu am inceput o a doua viata”, a povestit politicianul.

O a doua viata cu mai putini prieteni si fara libertate. Nastase a mai declarat ca a fost dezamagit de colegi si de prieteni, dar ca s-a simtit apropiat de cei care i-au trimis mesaje.

“In momentul in care am aflat sentinta, mi s-a parut umilitoare. Pentru mine a fost un moment extrem de greu”.

Dezamagit si umilit, era gata sa renunte la tot. Politistul care trebuia sa-i puna catusele l-a impiedicat sa isi ia viata.

“Ii datorez si lui faptul ca stam acum de vorba. Ar fi trebuit, poate, sa vin fara camasa si fara haina pentru a vedea urma glontului care a trecut si prin umar, s-a lovit de os si a ricosat”, a mai povestit fostul prim-ministru.

Acesta a declarat ca cei din inchisoare s-au comportat mai respectuos decat altii.

Culmea, cele noua luni petrecute in spatele gratiilor l-au apropiat de cei dragi. Acum, are mai mult timp liber pe care il poate petrece cu sotia si fii sai.

“Un moment foarte greu pentru mine a fost sa privesc, din afara, maturizarea copiilor mei. Dupa 20 de ani am reinceput sa joc tenis.”

Adrian Nastase a hotarat sa se intoarca la catedra. Pe scena politica nu mai poate urca, deocamdata, dar nici nu se grabeste sa o faca. In spatele gratiilor a invatat sa fie rabdator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Adrian Nastase, primul interviu acordat dupa eliberarea din penitenciar