Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adriana Motaş, o fată de 16 ani din Bârlad, este dispărută de 6 ani. Medicul suspectat că ar fi ucis-o este liber şi lucrează la spital

Adriana Elena Motaş, Adina aşa cum era ea cunoscută de familie şi prieteni, este dispărută de mai bine de 6 ani şi, în ciuda tuturor detaliilor şi informaţiile revoltătoare, ancheta a fost oprită.

de Alin Tarnovschi

la 06.08.2019 , 11:26

Adriana Elena Motaş, Adina aşa cum era ea cunoscută de familie şi prieteni, este dispărută de mai bine de 6 ani şi, în ciuda tuturor detaliilor şi informaţiile revoltătoare, ancheta a fost oprită.

Pe 5 martie 2013, Adina Motaş, care avea pe atunci 16 ani, a plecat din localitatea Ciocani, acolo unde trăia cu părinţii, la Bârlad, la prietenul ei, Ştefan Tofan.

Adina a ajuns la prietenul ei în jurul orei 11.00, iar o oră mai târziu acesta a dus-o cu maşina la Colegiul Tehnic 'A.I. Cuza', acolo unde era elevă în clasa a X-a.

Articolul continuă după reclamă

Fata nu a mers la primele două ore de curs şi a plecat de la ultimele două. În timpul în care a stat în clasă, alături de colegi, Adina a fost agitată, iar la un moment dat a cerut telefonul unei colege pentru a trimite un SMS.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii au descoperit că Adina i-a trimis un mesaj doctorului Octavian Marcu, cu care aceasta avea o relaţie mai veche.

Ulterior, doctorul Marcu a aşteptat-o pe o stradă din apropierea liceului, cu un autoturism marca Mitsubishi Pajero, în care Adina s-a urcat. După acest moment, Adina Motaş a dispărut fără urmă şi nu a mai fost găsită vreodată.

Adina Motaş a dispărut în Bârlad pe 5 martie 2013

Declaraţiile halucinante ale doctorului Marcu despre Adina Motaş

Poliţiştii din Bârlad au fost sesizaţi despre dispariţia Adinei, iar în luna mai 2013 cazul ei a fost preluat de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui.

Anchetatorii au deschis un dosar de omor în care suspectul principal a fost doctorul Octavian Marcu.

Acesta a negat că ar fi avut o relaţie cu Adina Motaş, în timp ce restul martorilor audiaţi au confirmat că relaţia amoroasă dintre medic şi fata de 16 ani era cunoscută.

Doctorul a fost supus unui test poligraf, ocazie cu care anchetatorii au descoperit că acesta a avut un comportament simulat.

Cu alte cuvinte, doctorul a minţit atunci când a fost întrebat dacă Adina a fost ucisă sau nu.

Doctorul Marcu ar fi vrut să plătească pentru moartea Adinei

Audiat în continuare de poliţişti, doctorul Octavian Marcu a oferit mai multe informaţii halucinante care, deşi extrem de grave, nu au fost luate în considerare.

Medicul a declarat că a avut de gând să plătească pe cineva pentru a scăpa de Adina, însă nu şi-a dus planul la îndeplinire.

De asemenea, a mai explicat că după ce a luat-o de la şcoală, în acea zi de 5 martie 2013, i-a dat 2000 de lei şi a lăsat-o într-o intersecţie.

Ulterior, şi-a schimbat declaraţia şi a spus că ar fi dat-o pe Adina, la ieşirea din Bârlad, unor indivizi care aveau un BMW negru.

În aceeaşi declaraţie, medicul a spus că nu poate să spună unde este Adina pentru că oricum nu se mai poate face nimic pentru ea.

După toate aceste declaraţii, doctorul Marcu a revenit şi a explicat că nimic din ceea a spus nu este adevărat, motivând că este labil psihic.

În prezent, doctorul Octavian Marcu nu are nicio calitate în dosarul dispariţiei Adinei Motaş şi lucrează în continuare ca chirurg la spitalul din Bârlad.

Adina Motaş este dispărută de 2346 de zile.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Adriana Motaş, o fată de 16 ani din Bârlad, este dispărută de 6 ani. Medicul suspectat că ar fi ucis-o este liber şi lucrează la spital