Antena Meniu Search
x

Video Aeroportul Cluj a atins pentru a cincea oară pragul de 2 milioane de pasageri pe an. Daniela a fost primită cu flori și cadouri la aterizare: "Sunt foarte surprinsă"

Tot mai multă lume zboră cu avionul de pe aeroportul din Cluj Napoca. Ieri a fost atinsă o cifră impresionantă de două milioane de pasageri, fiind a cincea oară când aeroportul reuşeşte să atingă acest număr. Pasagerul cu numărul două milioane a fost aşteptat pe aeroport cu un rând de aplauze, flori şi cadouri.

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 09:36

Vezi și

Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj a atins pentru a cincea oară în istoria sa pragul de două milioane de pasageri înregistraţi într-un an. Pasagerul cu numărul două milioane a fost aşteptat cu flori şi aplauze încă de la sosire.

Reporter: Cum e să fiţi pasagerul cu numărul 2 milioane? 

Daniela Sava, pasageră: Sunt foarte surprinsă, mulţumesc pentru cadou şi Doamne ajută să meargă totul bine în continuare.

Directorul aeroportului din Cluj vine cu promisiuni

Pe acelaşi subiect

David Ciceo, directorul aeroportului: Moment foarte important, 2 milioane de pasageri în 17 august 2023. Este a şaptea oară pe aeroportul nostru când aniversăm 2 milione de pasageri. Având în vedere că l-am realizat cu 2 luni mai repede decât anul trecut ne dă încredere că anul acesta vom depăşi 3 milioane de pasageri.

În acest context, directorul aeroportului din Cluj vine cu o promisiune şi spune că lucrările în cee ce priveşte extinderea terminalul de pasageri ar putea fi gata până la sfârşitul lunii martie.

Lucrări până la sfârșitul lui martie 2023 

David Ciceo, directorul aeroportului: Avem foarte multe lucrări de investiţii. Am început lucrări de extindere a terminalului de pasageri, se face sub trafic. Îngreunează foarte mult şi ne cerem scuze pasagerilor pentru că avem nişte condiţii temporale pentru plecările interne şi externe. Sperăm să finalizăm până la sfârşitul lui martie şi este o presiune pe toţi. Pe aeroport, companiile aeriene, este o provocare.

Prima dată când Aeroportul Internaţional Cluj a reuşit depăşirea pragului de două milioane de pasageri înregistraţi într-un an a fost în anul 2017, iar de atunci cu excepţia anilor pandemici 2020 şi 2021, în fiecare an a fost atins acest prag.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Aeroportul Cluj a atins pentru a cincea oară pragul de 2 milioane de pasageri pe an. Daniela a fost primită cu flori și cadouri la aterizare: "Sunt foarte surprinsă"