Antena Meniu Search
x

Afacerea ilegală pornită de un tânăr în camera sa de cămin din Cluj-Napoca. A fost ridicat de poliţişti

Aproximativ 1,1 kilograme de canabis, 129 de comprimate de ecstasy şi circa 500 grame substanţă cristalină şi ciuperci halucinogene au fost găsite în camera de cămin a unui tânăr din Cluj-Napoca. Acesta a fost reţinut pentru trafic de droguri

de Redactia Observator

la 29.03.2024, 18:14

Tânărul a fost reţinut joi de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj.

"Măsura a fost luată după ce acesta a fost prins în flagrant în timp ce deţinea în camera sa dintr-un complex de cazare destinat studenţilor din municipiul Cluj-Napoca, cantităţile de aproximativ 1,1 kilograme canabis (drog de risc), 129 comprimate ecstasy (drog de mare risc), 80 grame amfetamină, circa 500 grame substanţă cristalină şi  ciuperci halucinogene, toate destinate comercializării"; informează DIICOT.

Procurorii au mai găsit şi peste 100.000 de lei în cameră

Procurorii au mai găsit, în camera suspectului, 104.305 lei, un aparat de vidat, un cântar de mare precizie, un telefon mobil şi alte mijloace de probă. Vineri, acesta este prezentat Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Afacerea ilegală pornită de un tânăr în camera sa de cămin din Cluj-Napoca. A fost ridicat de poliţişti