Antena Meniu Search
x

Veronica, mama din Voluntari ucisă de soţul violent în faţa băiatului lor, decisese să divorţeze de Cristi după 15 ani. Trăise o viaţă de chin

15 ani de bătăi crunte şi certuri interminabile care se auzeau din vecini. Nu e de mirare că Veronica a decis să pună punct unei vieţi de calvar. Nu a fost însă suficient. Deşi ceruse ordin de protecţie, femeia nu a reuşit să îl obţină pentru că s-a considerat că nu este cazul.

de Redactia Observator

la 27.03.2022, 16:11

Supărat că primise o nouă citaţie de divorţ acasă, Cristi a băut bine şi s-a dus să ceară socoteală soţiei. O acuza că îl înşela şi decisese să se lupte pentru custodia copiilor, un băiat şi o fată de 13 ani, pe care nu voia să îi lase să rămână la ea. De aici a început scandalul.

Iar pentru Veronica avea să fie ultimele clipe din viaţă. A fost înjunghiată de mai multe ori chiar sub ochii băiatului lor, care nu a putut să îşi apere mama. Bunica micuţilor şi mama victimei a vrut să intervină, însă a fost şi ea atacată de bărbatul înnebunit. La scurt timp după faptă, Cristi a fugit de la locul faptei, fiind prins câteva minute mai târziu în apropierea casei.

Pentru Veronica a fost ultima ceartă

Fratele Veronicăi a mărturisit că a încercat să obţină ordin de restricţie, împreună cu sora sa, dar nu s-a acordat. Şi soacra a depus mai multe plângeri, dar nu s-a luat nicio măsură.

Pe acelaşi subiect

"Sunt o grămadă de plângeri. Au mai fost şi retrase, dar şi mama a depus plângere de distrugere şi nu s-a luat nicio măsură. Asta e problemă, a intrat peste mama", a declarat Petre Gigel, fratele femeii ucise.

Şi vecinii sunt în stare de şoc, dar cred că era doar o chestiune de timp până la producerea unei tragedii. "Nu ştiu cum au rezistat copiii ăia acolo, deci vara nu puteai să stai, din casă se auzea. Uşi trântite, geamuri sparte, ţipete, la 1-2 noaptea, numai aşa a fost".

Duminică dimineață, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia. În prezent cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Veronica, mama din Voluntari ucisă de soţul violent în faţa băiatului lor, decisese să divorţeze de Cristi după 15 ani. Trăise o viaţă de chin