Antena Meniu Search
x

Video Femeia ucisă de soț sub ochii copilului, în Voluntari, ceruse ordin de restricție: "Nu s-a acordat, au spus că nu e cazul"

Crimă înfiorătoare, seara trecută, în Voluntari, judeţul Ilfov. Un copil de 13 ani a alertat poliţia, după ce tatăl său i-a omorât mama cu mai multe lovituri de cuţit şi a atacat-o şi pe bunica lui. La scurt timp după crimă, agresorul a fugit de la locul faptei. A fost prins de poliţişti câteva zeci de minute mai târziu, aproape de casă. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!
 

de Redactia Observator

la 27.03.2022, 09:30

Vezi și

Crima oribilă a avut loc după lăsarea întunericului, pe strada Ghiocei, din Voluntari. Bărbatul de 39 de ani ar fi fost băut şi pus pe scandal, aşa cum era aproape în fiecare zi. Într-un moment de furie, şi-a atacat soţia chiar sub ochii unuia dintre copii.

După ce a lovit-o de mai multe ori cu un cuţit, a luat-o la sănătoasa. 

Petre Gigel, fratele femeii ucise: Mama a intervenit şi a tăiat-o la un deget cu cuţitul. Eu am cerut ordin de restricţie la domnul comandant de la Voluntari, cu sora mea am fost împreună, dar nu s-a acordat, a spus că nu este cazul. 

Unul dintre copii și-a văzut tatăl cum îi omoară mama

Pe acelaşi subiect

Minorul de 13 ani a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutor. Au urmat apoi încă două apeluri de la vecini, care anunţau că au auzit ţipete de ajutor.  

Alexandra Bucuroiu - reporter Observator: Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii i-au găsit în casă doar pe cei doi copii, dar şi pe femeile înjunghiate. Soţul femeii ucise fugise de la faţa locului. A fost prins la scurt timp aproape de casă, de poliţişti împreună cu fratele femeii ucise. 

Cei doi erau împreună de 15 ani, iar anul trecut femeia ceruse divorţul din cauza certurilor tot mai dese şi bătăilor crunte pe care le încasa regulat.

Aveau împreună doi copii, gemeni - fată şi băiat - de 13 ani. 

"Nu ştiu cum au rezistat copiii ăia acolo, deci vara nu puteai să stai, din casă se auzea. Uşi trântite, geamuri sparte, ţipete, la 1-2 noaptea, numai aşa a fost", spune o vecină.

"S-au înţeles bine şi la un moment dat s-au despărţit. El era puţin mai agresiv ca bărbat, nu prea o înţelegea pe ea", povestește un bărbat.

Femeia ucisă, dar și mama ei depuseseră mai multe plângeri la poliţie

Şi soacra bărbatului, care a încercat să aplaneze conflictul, a fost rănită şi a fost transportată la spitalul Floreasca. Atât femeia ucisă, cât şi mama ei depuseseră mai multe plângeri la poliţie. 

Petre Gigel, fratele femeii ucise: Sunt o grămadă de plângeri. Au mai fost şi retrase, dar şi mama a depus plângere de distrugere şi nu s-a luat nicio măsură. Asta e problemă, a intrat peste mama. 

Anne Marie Ciolcă, IPJ Ilfov: Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Voluntari pentru continuare cercetărilor. Urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Vecinii spun că acesta nu este primul caz de omor care are loc în cartierul lor în ultimii ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Femeia ucisă de soț sub ochii copilului, în Voluntari, ceruse ordin de restricție: "Nu s-a acordat, au spus că nu e cazul"