Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un client nervos a ameninţat cu pistolul un agent de pază, într-un magazin din Timişoara (Video)

Camerele de supraveghere dintr-un magazin din Timişoara au filmat momentul în care un client nervos scoate ameninţă un agent de pază cu un pistol, care s-a dovedit apoi a fi de jucărie.

de Veronica Micu

la 12.12.2019 , 07:18

Momentul în care bărbatul furios îl atacă pe agent Un client nervos a pus pus pistolul la cap unui agent de pază, într-un magazin din Timişoara - captura video Twitter

Camerele de supraveghere dintr-un magazin din Timişoara au filmat momentul în care un client nervos scoate ameninţă un agent de pază cu un pistol, care s-a dovedit apoi a fi de jucărie.

Momente de panică, miercuri seară, într-un magazin din Timişoara, după ce un client furios i-a pus un pistol la cap unui agent de paza, sub privirile îngrozite ale celoralalţi oameni aflaţi în supermarket.

Bărbatul, care se certase cu una dintre casiere, s-a enervat şi mai tare când paznicul a intervenit pentru a calma spritele. Individul a scos o armă, pe care o avea la spate şi l-a ameninţat pe agentul de pază. 

Articolul continuă după reclamă

Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clintul nervos a fost reţinut

Imediat s-a dat alarma, iar la magazin a sosit un echipaj de la Sectia 2, care l-a imobilizat pe clientul nervos.

"Poliţiştii au fost sesizaţi că un barbat ameninta cu pistolul intr-o societate comerciala, s-au deplasat de urgenta la fata locului si au constatat ca este vorba despre un pistol de jucarie. Barbatul de 45 de ani a fost condus la sediul Sectiei 2 de Politie din Timisoara", a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Aurora Voicila, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Un client nervos a ameninţat cu pistolul un agent de pază, într-un magazin din Timişoara (Video)