Antena Meniu Search
x

Aglomeraţie pe DN1 Ploieşti - Braşov. INFOTRAFIC anunță că se va circula îngreunat, în coloană, pe parcursul întregii zile

Centrul Infotrafic informează că duminică la prânz se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov.

de Redactia Observator

la 25.02.2024, 14:49

trafic pe DN1
Aglomeraţie pe DN1 Ploieşti - Braşov. INFOTRAFIC anunță că se va circula îngreunat, în coloană, pe parcursul întregii zile - Shutterstock (arhivă)

Conform unui comunicat al Infotrafic, sunt formate coloane lungi de autovehicule, ce se deplasează cu viteză redusă între staţiunile Predeal şi Buşteni, precum şi între Sinaia şi Comarnic, pe sensul de coborâre către Ploieşti.

În direcţia de urcare către Braşov sunt înregistrate valori de trafic mai ridicate doar în staţiunea Buşteni. "Estimăm că se va circula îngreunat, în coloană, pe parcursul întregii zile, pe sensul de coborâre Braşov - Ploieşti", precizează reprezentanţii Infotrafic.

Trafic restricționat în Gorj, după dislocarea unei bucăți de stâncă

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, duminică după-amiaza, pe DN 66, în zona Bumbești-Jiu, după ce o stâncă s-a dislocat și a ajuns pe drum.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN 66, la kilometrul 97+200 metri, în zona localității Bumbești-Jiu, județul Gorj, s-a produs dislocarea de pe versant a unei bucăți de stâncă.

Incidentul a fost provocat din cauza precipitațiilor recente. La ora transmiterii știrii, se lucrează la degajarea drumului. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Aglomeraţie pe DN1 Ploieşti - Braşov. INFOTRAFIC anunță că se va circula îngreunat, în coloană, pe parcursul întregii zile