Antena Meniu Search
x

Agresorul care a înjunghiat un bărbat de 30 de ani în plină stradă, în Bistriţa, a fost reţinut. Tânărul are 22 de ani

Tânărul de 22 de ani din Bistriţa, acuzat că ar fi înjunghiat un bărbat de 30 de ani pe o stradă din municipiu, în cursul zilei de vineri, a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit datelor transmise sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

de Redactia Observator

la 27.08.2022, 11:32

Maşina poliţie
Agresorul care a înjunghiat un bărbat de 30 de ani în plină stradă, în Bistriţa, a fost reţinut - Inquam Photos

"La data de 27 august, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a tânărului de 22 de ani, din Bistriţa, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, urmând să fie prezentat, în cursul zilei de astăzi (sâmbătă - n.r.), Tribunalului Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă", a comunicat IPJ, potrivit agerpres.ro.

Cel înjunghiat a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Agresorul care a înjunghiat un bărbat de 30 de ani în plină stradă, în Bistriţa, a fost reţinut. Tânărul are 22 de ani