Antena Meniu Search
x

Video "Aici i-a fost sfârşitul". A murit într-o mașină de pe marginea drumului, înconjurat de câteva obiecte personale. Oamenii, mișcați de moartea bărbatului

Descoperire macabră, în miezul zilei, pe o stradă din Timişoara. O femeie a zărit într-o maşină părăsită cadavrul unui bărbat, în timp ce se plimba liniştită prin oraş. Localnicii spun că ar putea fi vorba despre un om al străzii, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 22:14

Vezi și

Timişoara, ora 12:00. Pe strada Liniştei se instalează panica. O femeie care trecea prin zonă face o descoperire şocantă, într-o maşină care părea părăsită, şi sună imediat la 112.

Maria Mitroi - IPJ Timiș: Ar fi observat pe scaunele din faţă ale unui autoturism un bărbat decedat. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

Oamenii cred că bărbatul ar fi putut fi unul dintre oamenii străzii

În zonă ajung rapid mai multe echipaje de poliţie, salvare dar şi criminalişti, care au scot trupul bărbatului din autoturism. În maşină, alături de cadravrul bărbatului sunt găsite mai multe bunuri care îi aparţineau.

Pe acelaşi subiect

Femeie: Numai am văzut un mort, schimbat la culoare. M-a şocat, că nu am mai văzut un om mort aşa de câteva zile probabil, nu ştiu.

Femeie: Acum mi-a spus vecinul că e un mort în maşnă. Am rămaş aşa. E ciudat, sigur că da. Nu s-a întâmplat aşa ceva niciodată aici.

Oamenii cred că bărbatul ar fi putut fi unul dintre oamenii străzii care îşi fac veacul în zonă şi care se adăpostesc pe unde pot.

Bărbat: Probabil că a fost cineva care nu are adăpost, s-a pitit acolo şi aici i-a fost sfârşitul.

Poliţiştii continuă cercetările şi urmează să stabilească acum cu exactitate identitatea bărbatului, dar şi din ce cauze a murit acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Aici i-a fost sfârşitul". A murit într-o mașină de pe marginea drumului, înconjurat de câteva obiecte personale. Oamenii, mișcați de moartea bărbatului