Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Al treilea suspect în cazul spargerii bancomatului din Şiria a fost prins. Bărbatul are 49 de ani şi este din Arad

Al treilea suspect al spargerii unui bancomat din Arad a fost prins de poliţişti şi este deja arestat preventiv, pentru 30 de zile. Este vorba de un bărbat de 49 de ani, din Arad, reţinut în urma unei percheziţii, după ce anterior, poliţiştii au eliberat un bărbat care nu avea legătură cu jaful. 

de Iulia Pop

la 22.07.2024 , 13:56

Misiunea anchetatorilor nu este una deloc uşoară pentru că doi dintre suspecţii reţinuţi anterior nu vor sub nicio formă să colaboreze cu autorităţile. Bărbatul arestat acum pentru 30 de zile a fost depistat după investigaţii complexe. Sâmbătă seara după o percheziţie domiciliară a fost depistat şi acest suspect. Are 49 de ani şi este din Arad.

Este cercetat pentru că în dimineaţa de 5 iulie în jurul orei 4, împreună cu alţi doi bărbaţi, şi ei acum arestaţi preventiv în aceeaşi cauză, ar fi distrus bancomatul din localitatea Şiria prin plasarea unui dispozitiv exploziv. Aşa au reuşit să fure 200.000 de lei. 

Conform anchetatorilor, cei implicaţi s-au deplasat cu autoturismul marca BMW X3, de culoare neagră, în comuna Şiria, jud. Arad, au parcat autoturismul pe trotuarul din faţa unui magazin din localitate.

Vezi și

”Cei trei s-au îndreptat spre bancomatul BRD amplasat lângă uşa de acces a magazinului, unde, prin folosirea unui dispozitiv format din două butelii cu oxyacetilenă amplasate pe un cărucior metalic, la care erau ataşate două furtune şi un arzător, au introdus amestecul dintre cele două butelii în interiorul bancomatului şi, prin acţionarea unui dispozitiv tip „electroşoc”, au produs o explozie a bancomatului, după care au sustras mai multe sertare din interiorul bancomatului, care s-au dislocat ca urmare a exploziei, împreună cu sumele de bani aflate în acestea”, conform Parchetului.

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Al treilea suspect în cazul spargerii bancomatului din Şiria a fost prins. Bărbatul are 49 de ani şi este din Arad