Antena Meniu Search
x

Alertă în Focşani, după ce un deţinut a evadat de la un punct de lucru: 'Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112'

Un deţinut în vârstă de 25 de ani, de la Penitenciarul Focşani, a evadat, astăzi, în jurul orei 13.00, de la un punct exterior de lucru aflat în localitatea Dumbrăviţa.

de Redactia Observator

la 25.04.2019, 14:38

Alertă în Focşani, după ce un deţinut a evadat de la un punct de lucru
Alertă în Focşani, după ce un deţinut a evadat de la un punct de lucru - IPJ Vrancea

Un deţinut în vârstă de 25 de ani, de la Penitenciarul Focşani, a evadat, astăzi, în jurul orei 13.00, de la un punct exterior de lucru aflat în localitatea Dumbrăviţa.

Răvan Ionuţ Constantin, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru tâlhărie calificată, fără antecedente penale, a evadat de la un punct de lucru, dispariţia lui fiind sesizată în jurul orei 13.00.

'Deţinutul era clasificat în regim semideschis şi desfăşura activităţi lucrative la Pepiniera Ocolului Silvic Focşani, în localitatea Dumbrăviţa. În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces, posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipaje de căutare', se arată într-o informare a Penitenciarului Focşani.

Conducerea penitenciarului a deschis, în paralel cu acţiunile de căutare, o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care deţinutul a evadat.

Toţi cei care au informaţii despre tânărul evadat sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Alertă în Focşani, după ce un deţinut a evadat de la un punct de lucru: 'Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112'