Antena Meniu Search
x

Video Alertă în Constanţa, după ce un deţinut a evadat de la Penitenciarul Poarta Albă. Recidivistul de 26 de ani, prins de poliţişti

Autoritățile din Constanţa sunt în alertă, după ce reprezentanții Penitenciarului Poarta Albă au anunţat că unul dintre deținuți a evadat miercuri, 19 iunie. Este vorba despre Ilie Cosmin Cataramă, un recidivist din Piatra Neamț, aflat în executarea unei pedepse privative de libertate.

de Redactia Observator

la 19.06.2024 , 18:24

UPDATE: Bărbatul care a evadat de la Poarta Albă a fost găsit şi reţinut de poliţişti.

"Vă informam faptul că astăzi, în jurul orei 12.30 un deținut a părăsit punctul de lucru.

Numele acestuia este Cataramă Ilie Cosmin, condamnat la 2ani și 5 luni pentru infracțiunea de Influențarea declarațiilor. In vederea capturarii acestuia, au fost dispuse masurile specifice, au fost formate echipe de căutare, s-a dispus alarmare unității  și a fost informată ADMINISTRAȚIA NAȚIONALĂ A PENITENCIARELOR precum si IPJ CONSTANȚA și IPF. Deținutul are înălțimea de 166 cm, statura atletica,  ochi căprui, față  ovala,ten deschis, par negru, sprâncene arcuite, tatuaje mana stânga și gat iar la momentul părăsirii punctului de lucru purta tricou negru, șapcă neagră,  blugi 3/4 și adidași verzi marca Puma", au transmis autoritățile.

Vezi și

A furat o mașină, a condus-o fără permis, i-a dat foc pe câmp, apoi l-a amenințat pe proprietar

Pe acelaşi subiect

Individul, un recidivist în vârstă de 26 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, a ajuns după gratii după ce, inițial, s-a sustras de la executarea pedepsei de 2 ani și 5 luni de închisoare, fiind condamnat pentru infracţiuni la regimul circulţaiei rutiere şi influenţarea declaraţiilor.

Ultimul domiciliu al acestuia a fost în comuna Borea, județul Călărași.

Potrivit setinţei, Ilie Cosmin Cataramă a stat o vreme în gazdă la Alexandru Beşu, care are o stână în comuna Mărgineni, şi a lucrat la acesta, scrie focuspress.ro. În noaptea de 5 spre 6 august 2019, el i-a furat maşina din curte lui Beşu, a condus-o fără permis, apoi a incendiat-o pe un câmp de la marginea localităţii. Pentru aceste fapte, individul a fost reţinut, arestat şi apoi pus sub control judiciar. În noiembrie 2019 şi februarie 2020, după ce a plecat de la ferma lui Beşu, el l-a ameninţat pe acesta cu incendierea casei, animalelor şi a furajelor, dacă nu-şi retrage plângerea referitoare la furtul şi distrugerea maşini. Ameninţările au fost transmise telefonic, cu număr ascuns, prin SMS sau prin intermediari. Prin sentinţa de condamnare, instanţa i-a interzis bărbatului, timp de doi ani după rămânerea definitivă a hotărârii, să se apropie la mai puţin de 100 de metri de Beşu, casa acestuia, locurile în care bărbatul desfăşoară activităţi sociale şi să comunice cu el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Alertă în Constanţa, după ce un deţinut a evadat de la Penitenciarul Poarta Albă. Recidivistul de 26 de ani, prins de poliţişti