Antena Meniu Search
x

Alertă în Giurgiu, după ce un bărbat înarmat a fost văzut lângă un liceu. Constatarea poliţiştilor, la faţa locului

Un echipaj de jandarmi din Giurgiu a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat trage cu un pistol, în apropierea Colegiului Naţional ”Ion Maiorescu” din municipiu. Jandarmii l-au identificat pe suspect şi au găsit asupra lui un pistol neletal, dar supus autorizării. Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că arma nu fusese folosită.  

de Redactia Observator

la 23.11.2022, 13:02

Bărbat înarmat, văzut lângă un liceu
Bărbat înarmat, văzut lângă un liceu din Giurgiu - Shutterstock

Un incident a avut loc marţi, în zona Colegiul Naţional ”Ion Maiorescu” din municipiul Giurgiu. ”La ora 11.15, un echipaj de jandarmi care se afla în zona Colegiul Naţional Ion Maiorescu din Giurgiu, a fost sesizat de către o tânără că în zonă se află un bărbat care trage cu un pistol. Pe strada din faţa liceului, jandarmii au observat după semnalmentele date, un bărbat pe care l-au invitat la autospeciala de intervenţie. În urma controlului corporal preventiv şi al borsetei pe care o avea, s-au găsit un pistol şi două cartuşe”, a informat, miercuri, Inspectoratul de Jandarmi judeţean Giurgiu.  

IPJ Giurgiu: Arma nu a fost folosită

Potrivit IPJ Giurgiu, după ce au verificat zona în care a fost depistat bărbatul, poliţiştii au constatat că acesta nu a folosit arma. Bărbatul are 49 de ani, este din municipiul Giurgiu, iar arma descoperită asupra sa este un pistol, calibrul 8 milimetri, pentru care avea şi două cartuşe. ”În cauză, a fost întocmit un dosar penal, în care sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi uzul de armă neletală fără drept”, a transmis IPJ Giurgiu.

Jandarmii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi uz de armă neletală fără drept, dosarul fiind preluat, pentru continuarea cercetărilor, de poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Giurgiu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Alertă în Giurgiu, după ce un bărbat înarmat a fost văzut lângă un liceu. Constatarea poliţiştilor, la faţa locului