Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alertă la o şcoală din Ploieşti. Zece elevi au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce li s-a făcut rău în timpul orelor

Zece elevi de la o şcoală din Ploieşti primesc îngrijiri medicale după ce li s-a făcut rău în timpul cursurilor. Copiii s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

de Redactia Observator

la 06.10.2017 , 15:16

Zece elevi de la o şcoală din Ploieşti primesc îngrijiri medicale după ce li s-a făcut rău în timpul cursurilor. Copiii s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

Zece copii de la Şcoala Gimnazială "Rareş Vodă" din Ploieşti au nevoie de asistenţă medicală, vineri după-amiază, după ce li s-a făcut rău în timpul orelor de curs, prima suspiciune a autorităţilor fiind că s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Prahova şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, zece elevi din clasele a V-a şi a VII-a de la Şcoala Gimnazială "Rareş Vodă" din Ploieşti au nevoie de îngijiri medicale după ce în timpul orelor au început să acuze dureri de cap şi ameţeli.

Articolul continuă după reclamă

Reprezentanţii ISU au declarat că există suspiciunea că elevii s-au intoxicat cu monoxid de carbon provenit, cel mai probabil, de la centrala termică a şcolii.

La ora transmiterii acestei ştiri, copiii sunt evaluaţi de către medici de la SAJ şi de paramedicii SMURD, mai multe ambulanţe ajungând la faţa locului.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Alertă la o şcoală din Ploieşti. Zece elevi au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce li s-a făcut rău în timpul orelor