Antena Meniu Search
x

Update Alertă răpire copil: Fata de 15 ani din Pitești, luată cu forța într-un Volkswagen Sharan, a fost găsită

O fată de 15 ani din Pitești a fost luată cu forța de către trei persoane într-un autoturism Volkswagen Sharan. Poliția din Argeș a declanșat mecanismul "Alertă răpire copil" și a cerut ajutorul populației. Joi seara, polițiștii au anunțat că au găsit-o și că nu a fost victima unei infracțiuni.

de Redactia Observator

la 28.04.2022, 21:30

UPDATE 21:30. Minora a fost găsită

"În urmă cu puțin timp, minora MUSTAȚĂ PETRUȚA fost identificată, în municipiul Pitești. Minora nu a fost victima altei infracțiuni. În aceste condiții, alerta de răpire este ridicată. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs răpirea acesteia, a tuturor persoanelor implicate și luării măsurilor legale care se impun", au transmis reprezentanții poliției din Argeș.

Știre inițială: La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Poliția Municipiului Pitești a fost sesizată cu privire la răpirea unei minore, de 15 ani, MUSTAȚĂ PETRUȚA, din Pitești, județul Argeș. 

Din cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla în parcarea blocului S 5, din municipiul Pitești, b-dul Nicolae Bălcescu, a fost luată cu forța de trei persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcția Bascov.

Imediat, autoturismul a fost dat în atenție, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru efectuarea verificărilor. S-a declanșat mecanismul "Alertă răpire copil", constituindu-se celula de criză.

Semnalmente ale minorei: înălțime 1,75 m, 50-60 kg, ochi căprui, fața rotundă, păr brunet, vopsit cu șuvițe blonde, lung până la nivelul șoldurilor.

Vestimentație la momentul dispariției: cămașă albă, fustă neagră, lungă, geacă neagră.

Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112, a transmis IPJ Argeș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Alertă răpire copil: Fata de 15 ani din Pitești, luată cu forța într-un Volkswagen Sharan, a fost găsită