Antena Meniu Search
x

Alertă maximă, steag roșu în sudul litoralului. Un copilaş a fost scos din valuri de salvamari (Video)

Aletă în sudul litoralului din cauza vântului şi a curenţilor puternici. Salvamarii au arborat încă de dimineaţă steagul roşu care interzice scăldatul.  

Alertă maximă, steag roșu în sudul litoralului. Un copilaş a fost scos din valuri de salvamari - Observator

Aletă în sudul litoralului din cauza vântului şi a curenţilor puternici. Salvamarii au arborat încă de dimineaţă steagul roşu care interzice scăldatul.  

Oamenii, însă, nu par să fie impresionaţi de avertismentul salvamarilor. 

Pe plaja din Eforie Nord, un copil care se lupta să rămână la suprafaţă i-a alertat pe salvamari. Un turist a filmat momentul în care micuţul a fost scos din valuri şi adus la mal de salvatori.

Sute de oameni salvaţi de la înec pe litoral, în 3 săptămâni

Operaţiuni de salvare în serie pe litoral, în cel mai promiţător sezon estival din ultimii ani. Sunt peste 50 de mii de turişti în staţiunile de la mare, iar numărul intervenţiilor depăşeşte orice record.

Numai în Mamaia şi Constanţa, peste 250 de oameni au fost salvaţi de la înec în doar trei săptămâni. Cei mai mulţi sunt copii. 

Salvatorii spun că mai mult de jumătate dintre cazurile de înec au loc în apropierea părinţilor, care nu îşi dau seama că cel mic este în pericol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Alertă maximă, steag roșu în sudul litoralului. Un copilaş a fost scos din valuri de salvamari (Video)