Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ea este tânăra mămică moartă după naştere la Târgu Cărbuneşti: 'Au lăsat doi copii fără mamă'

Alexandra Corbescu, o tânără în vârstă de 21 de ani, din Ţicleni (Gorj), este tânăra mămică moartă după naştere la Târgu Cărbuneşti. Tânăra şi-a pierdut viaţa la scurt timp după ce a născut, pentru a doua oară, prin cezariană, un băieţel.

de Alin Tarnovschi

la 17.10.2019 , 15:40

Alexandra Corbescu, o tânără în vârstă de 21 de ani, din Ţicleni (Gorj), este tânăra mămică moartă după naştere la Târgu Cărbuneşti.

Tânăra şi-a pierdut viaţa la scurt timp după ce a născut, pentru a doua oară, prin cezariană, un băieţel.

Alexandra a ajuns la spitalul din Târgu Cărbuneşti, miercuri dimineaţă, pentru un control, însă medicii au băgat-o în sala de naşteri şi i-au efectuat o operaţie cezariană.

Articolul continuă după reclamă

După naştere, Alexandra a reuşit să îşi sune sora, iar în timp ce vorbea cu ea la telefon i-a venit rău.

Pe acelaşi subiect

Medicii au descoperit că tânăra intrase în stop cardio-respirator şi au început manevrele de resuscitare, reuşind să îi restabilească pulsul.

Alexandra Corbescu locuia în Ţicleni împreună cu iubitul ei, Alexandru Gheorghe Dorian

Tânără mămică, moartă după naştere la Târgu Cărbuneşti

"A sunat-o pe sora ei la telefon și în timp ce discuta a sesizat sora că se auzea doar un mormăit. Practic atunci soției i s-a făcut rău, a intrat în comă și a ajuns iarăși pe masa de operație. Eu eram acolo, dar medicii nu ne-au lăsat să intrăm să o vedem deoarece ne-au spus că ea este în stop cardio-respirator și nu e bine să o vedem. Este posibil să o fi operat din nou, mie nu mi-au zis nimic", a declarat Alexandru Gheorghe Dorian, iubitul Alexandrei, pentru gorjeanul.ro.

Ulterior, tânăra mămică din Ţicleni a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, însă, după aproximativ două ore, a intrat din nou în stop cardio-respiratori, iar medicii nu au mai putut să îi salveze viaţa.

"Operația de cezariană, a doua, dacă era cu risc nu trebuiau să o facă la Cărbunești. Și-au bătut joc de viața ei, nu i-au făcut nimic după ce ea a intrat în comă iar de trimiterea ei la alt spital nici vorbă. Cred că nu avrut să o trimită în altă parte, conștienți că va muri la Cărbunești. Au lăsat doi copii fără mamă și o familie îndurerată peste poate", a mai precizat iubitul tinerei.

În urmă cu patru ani, Alexandra a adus pe lume un alt băieţel, tot printr-o operaţie de cezariană.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia şi aşteaptă rezultatul necropsiei, expertiză care va stabili cauza exactă a morţii.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Ea este tânăra mămică moartă după naştere la Târgu Cărbuneşti: 'Au lăsat doi copii fără mamă'