Antena Meniu Search
x

Alexandru Arșinel, devastat după moartea partenerei sale de scenă: 'Va fi greu că nu va mai fi lângă mine'

Alexandru Arşinel, partenerul de scenă al actriţei este devastat! De 40 de ani jucau împreună, de 40 de ani erau prieteni.

Vezi și

Alexandru Arşinel, partenerul de scenă al actriţei este devastat! De 40 de ani jucau împreună, de 40 de ani erau prieteni, de 40 de ani formau cel mai popular şi iubit cuplu de umorişti - Stela şi Arşinel - cel care a intrat de acum în istoria de aur a teatrului românesc.

N-o să mai pot spune "Stela Popescu şi Alexandru Parşivel", cum mă alinta ea..., a mărturisit cz lacrimi în ochi Alexandru Arşinel.

Şi cum îi ştie practic de o viaţă publicul. Stela şi Arşinel -un duo formidabil pe scenă timp de 39 de ani.

ALEXANDRU ARŞINEL, actor:

Va fi greu că nu va mai fi lângă mine pe scenă, ea care-mi dădea linişte, care-mi dădea..., care-mi dădea curaj... N-o să mai fie Stela lângă mine...

Nu au împărţit doar aplauzele publicului şi gloria. I-a legat o mare prietenie.

ALEXANDRU ARŞINEL, actor:

Stela era o mare mincinoasă, ea nu spunea niciodată că o doare ceva... Eu eram mai plângăcios, ea "Nu te mai...văicări atâta..."

E doliu în sufletul prietenului de o viaţă. Zâmbeşte când povesteşte de ce Stela Popescu a fost... Stela Popescu, o actriţă unică.

ALEXANDRU ARŞINEL, actor:

Stătea în spate cu soţia mea, cred că avea vreo 77 de ani şi îi spunea "Marlene, nu ştiu ce o să fac la bătrâneţe, când o să ies la pensie...la 77 de ani ea nu avea noţiunea timpului. Ea nu întâmplător a ajuns un star atât de mare, că ea mare scofală nu făcea, era şi ea artistă ca toţi ceilalţi, dar transmitea ceva unic, unic...

Cea mai iubită actriţă de comedie şi partenerul ei mai aveau multe de făcut împreună. Săptămâna viitoare, jucau pentru românii din Spania. Apoi, aveau filmări de Revelion şi spectacole la Teatrul de Revistă. "Aplauze, aplauze" ar fi trebuit să fie sărbătoarea cuplului Stela şi Arşinel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Alexandru Arșinel, devastat după moartea partenerei sale de scenă: 'Va fi greu că nu va mai fi lângă mine'