Antena Meniu Search
x

Video Alexei Navalnîi va avea o stradă care îi poartă numele în Bucureşti. Strada Tuberozelor, lângă Ambasada Rusiei, va fi redenumită

Disidentul rus Alexei Navalnîi va avea o stradă care îi poartă numele în Capitală. Primăria Capitalei anunţă că are pe masă un proiect de hotărâre în acest sens. Astfel, Strada Tuberozelor, situată chiar lângă Ambasada Federației Ruse, ar urma să fie redenumită. 

de Redactia Observator

la 25.03.2024, 21:43

Vezi și

Liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, a anunţat încă din februarie că organizaţia va propune o Hotărâre de Consiliu General prin care strada Tuberozelor, strada pe care este secţia consulară a Ambasadei Rusiei, să fie redenumită Alexei A. Navalnîi"Redenumirea străzii pe care îşi are sediul consulatul Rusiei în Strada Alexei Navalnîi nu este doar un gest simbolic. Este un mesaj clar că sprijinim lupta pentru libertate, dreptate şi democraţie", afirmă Voiculescu.

Liderul USR Bucureşti mai spune că "aceasta este o expresie a solidarităţii noastre cu toţi cei care, precum Alexei Navalnîi, îşi riscă libertatea şi chiar viaţa pentru a-şi apăra ţara de corupţie şi autoritarism". 

"Onorăm curajul şi sacrificiul lui Navalnîi şi ne afirmăm angajamentul faţă de valorile care stau la baza unei lumi mai juste pentru toţi. Cei care au lucrat la proiect: Oana Ţoiu, Andrei Rigu , Florin Covaci, Paul Raeţchi, Laura Emerenco, Vlad Voiculescu", mai subliniază Voiculescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Alexei Navalnîi va avea o stradă care îi poartă numele în Bucureşti. Strada Tuberozelor, lângă Ambasada Rusiei, va fi redenumită