Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alin Dincă, liderul Trooper, înfuriat de cazul fetiţei de 10 ani răpite şi batjocorite în Brăila

Alin Dincă, liderul formaţiei rock Trooper, reacţionează dur în cazul fetiţei de 10 ani din Brăila, care a fost răpită de pe stradă şi batjocorită de doi indivizi.

de Veronica Micu

la 02.06.2021 , 16:08

Coiotu’ a postat un mesaj tăios în cazul fetiţei batjocorite în Brăila Alin Dincă, liderul Trooper, înfuriat de cazul fetiţei de 10 ani răpite şi batjocorite în Brăila - Facebook

Alin Dincă, liderul formaţiei rock Trooper, reacţionează dur în cazul fetiţei de 10 ani din Brăila, care a fost răpită de pe stradă şi batjocorită de doi indivizi.

Coiotu’ a postat un mesaj tăios pe pagina personală de Facebook în legătură cu modul extrem de blând în care sunt trataţi infractorii şi clanurile interlope în România.

Reacţia muzicianului vine după ce o fetiţă de 10 ani a fost răpită de pe stradă şi batjocorită de doi tineri de 20, respectiv 30 de ani.

Articolul continuă după reclamă

"Fetita striga, oamenii ignorau. O lectie care va ramane adanc scrisa in sufletul acestui copil. Care este lectia? Simplu: nu te baza pe nimeni, nu cere ajutorul nimanui, sa nu ai incredere in nimeni, oamenii sunt fricosi, oamenii nu au coloana vertebrala, oamenii sunt indiferenti etc.", a scris Alin Dincă pe reţeaua de socializare.

Potrivit liderului Trooper, "statul nu mai este in stare sa educe pe nimeni. Statul te vrea prost. Dominabil. Fricos. Analfabet. Sarac. Statul ii elibereaza pe interlopi. Interlopi care vin apoi sa se razbune".

"- Parerea mea? Nu se rezolva nimic atat timp cat cei care conduc Romania de 30 de ani sustin diversele grupari mafiote, fie și prin neimplicare si ridicat din umeri!

- Daca se dorea anihilarea clanurilor mafiote... se rezolva in fix doua zile. In toata tara", mărturiseşte revoltat Coiotu'.

Postarea integrală a artistului poate fi citită, integral, pe pagina de Facebook a acestuia.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Alin Dincă, liderul Trooper, înfuriat de cazul fetiţei de 10 ani răpite şi batjocorite în Brăila