Antena Meniu Search
x

Video Alina a fost găsită moartă pe un câmp din Teleorman de actualul iubit. Instalase pe telefonul fetei o aplicație de urmărire ca să o știe în siguranță

Anchetă complicată în Teleorman, după moartea a doi tineri. O fată de 21 de ani a fost ucisă cu sălbăticie, iar fostul iubit şi-a pierdut viaţa, într-un accident de maşină, aproape de locul crimei.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 24.10.2022, 19:20

Vezi și

Anchetatorii încearcă să afle acum dacă cele două tragedii au legătură între ele. Poliţiştii merg pe pista unei crime, urmată de sinucidere. Fostul iubit n-ar fi acceptat despărţirea. Pentru că ştia calvarul prin care trecea, actualul partener al fetei îi instalase o aplicaţie pe telefon prin care o urmărea tot timpul unde este. El i-a şi găsit trupul abandonat pe câmp, în această dimineaţă. 

Ucisă și abandonată pe un câmp

Alina şi Florin au fost iubiţi pentru scurtă vreme. Relaţia n-a funcţionat, aşa că fata i-a spus adio tânărului de 25 de ani. N-a durat mult şi Alina s-a îndrăgostit de un alt bărbat. Vestea a ajuns şi la urechile lui Florin. Orbit de gelozie, fostul iubit ar fi vrut să fie din nou împreună, cu orice preţ. Familia tinerei de 21 de ani spune că bărbatul o teroriza cu telefoanele şi o urmărea non stop.

Tatăl fetei: A urmărit-o vreo trei zile la rând în faţa blocului, s-o prindă. a fost ceva premeditat. S-au despărţit, iar el o tot urmărea!

Pe acelaşi subiect

Aseară, în timp ce era cu actualul partener, Florin a sunat-o din nou. Ar fi insistat să o vadă.

Iubitul fetei-reporter: A plecat pe la 7 şi ceva.

L-ai văzut pe el când a venit?

- Nu! Era la mine când a sunat-o.

Tatăl fetei: El voia să vorbească cu ea, dar ea nu voia.

Când Alina a ajuns acasă, în Alexandria, în faţa blocului o aştepta Florin.

Cristina Filip, reporter Observator: Fata a plecat de la iubitul ei şi s-a întors spre casă. Şi-a lăsat maşina în faţa blocului. Se pare că a plecat pe grabă sau a fost băgată cu forţa într-o altă maşină. În autoturismul personal, i-au rămas mai multe obiecte. Cheile de la casă, ţigările şi rucsacul pe bancheta din spate.

Iubitul fetei-reporter: Ea n-a plecat să se întâlnească cu el. A lăsat maşina în faţa blocului şi acolo cred că s-a întâmplat ceva.

- A pândit-o? A aşteptat-o?

- Da!

Ar fi dus-o pe un câmp din comuna Frumoasa, unde ar fi înjunghiat-o de mai multe ori şi apoi ar fi fugit.

Tatăl fetei: Cum să omori un om. E greu, e foarte greu.

Trupul tinerei a fost găsit după ce actualul iubit a dat alarma. Voia s-o ştie în siguranţă şi i-ar fi instalat o aplicaţie pe telefon prin care putea să afle oricând unde este.

Mama fetei: A căutat-o băiatul pe câmp şi s-a întors, că n-a găsit-o noaptea. S-a dus dimineaţa iar şi a găsit-o.

După fapta oribilă, fostul iubit s-a urcat la volan şi a început o goană nebună. A apăsat la maximum pedala de acceleraţie şi, la aproape 10 km de locul crimei, a intrat într-un copac de pe marginea şoselei. Impactul a fost teribil. Maşina s-a făcut praf, iar Florin a murit pe loc.

Tatăl fetei: El a spus în sat la el că dacă nu vobeşte cu el, o omoară şi se omoară şi el.

Poliţia a deschis o anchetă şi trebuie să refacă acum întregul film al grozăviei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Alina a fost găsită moartă pe un câmp din Teleorman de actualul iubit. Instalase pe telefonul fetei o aplicație de urmărire ca să o știe în siguranță