Antena Meniu Search
x

Video "Am înlemnit, când l-am văzut spre mine". A ajuns în comă la spital, după o cursă haotică pe Dealul Balota din Mehedinți

Un biciclist din Drobeta-Turnu Severin a fost la un pas de moarte, după ce a fost lovit în plin de o maşină. Bărbatul nu s-ar fi asigurat când a încercat să treacă strada, iar şoferul autoturismului nu a mai putut evita impactul. Victima a ajuns în comă la spital, iar medicii fac tot efortul pentru a-i salva viaţa. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 30.10.2023, 08:23

Vezi și

Accidentul a avut loc la orele după-amiezii, pe Dealul Balota, de pe Drumul Naţional 6. Biciclistul ar fi mers haotic pe şosea, iar unul dintre şoferi nu a mai reuşit să evite impactul.

Șoferi:

​- Mi-a tăiat calea. Era o maşină, trecuse pe lângă şi după aceea a tăiat calea încoace pe diagonală şi aşa făcea cu ea. Am încercat.. m-am apropiat încoace mult, dar venea maşină din faţă. Nu am mai avut ce să fac.

​- Am înlemnit, când l-am văzut spre mine, ce să mai fac. N-am mai avut ce să fac.

Pe acelaşi subiect

- A venit din partea aceea de unde scrie 40 şi a venit încoace, a traversat incoace. Noi am încercat să îl depăşim şi nu am avut cum.

Biciclistul a fost aruncat pe parbrizul mașinii

În urma loviturii, bărbatul a fost aruncat de pe bicicletă direct pe parbrizul autoturismului. Biciclistul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în comă la spitalul din Drobeta Turnu Severin. 

Ceauşescu Constantin, ISU Drobeta-Turnu Severin: Biciclistul era în stare gravă pe partea carosabilă. I-am acordat primul ajutor şi a fost preluat de medicii de la ambulanţă. 

Iulian Sitaru - Serviciul Rutier Mehedinți: Conducătorul auto a fost testat cu privire la consumul de alcool, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Am înlemnit, când l-am văzut spre mine". A ajuns în comă la spital, după o cursă haotică pe Dealul Balota din Mehedinți