Antena Meniu Search
x

Video "Am trecut și m-a rugat să sun la 112". Femeie de 82 de ani, ameninţată cu cuţitul de soț. De frică, bătrâna a ieșit pe geam de la etajul 1. Un tânăr i-a auzit țipetele

O ceartă în familie se putea încheia tragic pentru o femeie de 82 de ani din Târgu Mureş. Aceasta a ieşit pe fereastra de la etajul 1 de frica soţului, în vârstă de 85 de ani, care o ameninţa cu un cuţit. Un tânăr care trecea prin faţa blocului a auzit ţipetele de disperare ale femeii şi a anunţat de îndată autorităţile. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 20.05.2023, 07:33

Vezi și

Speriată de ţipetele şi ameninţările soţului, bătrâna s-a încuiat într-o cameră şi de spaimă să nu spargă bărbatul uşa şi să o atace cu cuţitul, a ieşit pe geam. A coborât mai apoi pe copertina de a etajul 1, de unde a strigat după ajutor. Un tânăr care trecea prin zonă a auzit strigătele de disperare ale femeii şi a sunat imediat la 112. 

Un tânăr care a trecut prin fața blocului a ajutat să scape de femeie

Tânărul care a sunat la 112: Am trecut pe aici şi m-a rugat să sun repede la 112, pentru că o ameninţă soţul cu cuţitul.0 Avea un scaun acolo şi s-a urcat pe scaun să poată să iasă. După tot zicea soţul că sparge uşa. I-a speriat şi a vrut să iasă aici ca să nu poată să îi facă nimic.

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru a o ajuta pe femeie. 

Pe acelaşi subiect

Dorin Florea, ISU Târgu Mureş: Persoana, fiind în vârstă, nu se putea întoarce în interiorul apartamentului. A fost nevoie de intervenţia echipajului de pompieri pentru introducerea acesteia în aparament. 

Vecin: De mult au o problemă împreună. Au divorţat la bătrâneţe, la 85 de ani. Femeia nu-l suportă. Ăla îi mai dă câte una.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească ce măsuri se iau în cazul bărbatului care şi-a ameninţat soţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Am trecut și m-a rugat să sun la 112". Femeie de 82 de ani, ameninţată cu cuţitul de soț. De frică, bătrâna a ieșit pe geam de la etajul 1. Un tânăr i-a auzit țipetele