Antena Meniu Search
x

Video "Am văzut ceva ciudat!" Un cozonac bio dintr-o patiserie din Buzău se vinde cu gândacii la pachet. Colcăiau peste tot

Imagini de-a dreptul infiorătoare suprinse luni seara în fața unei patiserii din Buzău. Un bărbat a filmat un cozonac bio, scos la vânzare cu 40 de lei, și pe care colcăiau gândacii în voia cea bună, după stingere.

de Monica Palade

la 14.06.2022, 18:13

Vezi și

"Am văzut ceva ciudat!", spune buzoianul, care s-a apropiat de geam să vadă ce se întâmpla de fapt. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut cum mișunau insectele pe cozonac.

Bio cu gândacii la pachet

Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare și au devenit virale în scurt timp. La scurt timp după publicarea înregistrării, s-au autosesizat și inspectorii DSVSA Buzău, care au mers repede în control. În urma descinderii, aceștia au luat decizia să închidă patiseria până la remedierea situației.

Echipa de control a constatat că starea de igienă era una precară la momentul verificării, fapt ce a impus sancționarea contravențională cu amendă în valoare de 10.000 lei. Despre gândacii de pe produsul de patiserie, inspectorii DSVSA au aflat că provin de la subsolul blocului la parterul căruia funcționează patiseria.

Unitatea de alimentație publică ar fi efectuat acțiunile de dezinsecție periodice, la intervalul de șase luni de zile, dar sunt probleme la subsolul blocului și continuu gândacii migrează către locuințe și spațiile comerciale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Am văzut ceva ciudat!" Un cozonac bio dintr-o patiserie din Buzău se vinde cu gândacii la pachet. Colcăiau peste tot