Antena Meniu Search
x

Video "Am văzut cum a zburat efectiv!" Tânăr nepalez, spulberat de un șofer beat și vitezoman, pe o stradă din Constanța

Un şofer băut a fost la un pas să provoace o nenorocire ieri în municipul Constanţa. Victima, un nepalez de 33 de ani, era angajat la o firmă de salubritate şi a fost lovit în plin, în timp ce se afla în timpul orelor de serviciu. Imediat după ce a realizat ce a făcut, şoferul care consumase băuturi alcoolice, a demarat în trombă, iar după câteva ore a fost reţinut de poliţişti. 

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 09:02

Vezi și

Accidentul s-a petrecut sâmbătă noapte, în jurul orei trei. Victima lucra în tură de noapte la o firmă de salubritate. Tocmai ce golise mai multe tomberoane cu deşeuri menajere în cupa maşinii de gunoi şi se afla pe treapta laterală a acesteia.

Într-o fracţiune de secundă a fost izbită în plin de un şofer care circula cu viteză. 

Martor: Am văzut cum a zburat efectiv victima. Era fix acolo la manetă şi trăgea...

Reporter: El era la manetă să ridice gunoiul?

Pe acelaşi subiect

Martor: Da

Șoferul mașinii de salubritate: A venit o maşină şi la lovit pe omul cu care lucram.

Șoferul a fugit după accident

În urma impactului, în loc să oprească, şoferul a călcat mai tare pedala de acceleraţie şi s-a făcut nevăzut. Victima - un bărbat de origine nepaleză - care avea răni grave, a fost transportată de urgenţă la spital. Abia după mai bine de 10 ore de la accident poliţiştii au reuşit să dea de urma suspectului principal.

Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța: În urma cercetărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat fiind vorba de un bărbat de 30 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, dar şi pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Am văzut cum a zburat efectiv!" Tânăr nepalez, spulberat de un șofer beat și vitezoman, pe o stradă din Constanța