Antena Meniu Search
x

Video "Am zis că îmi fură motorina". Migranți din Siria, Irak și Libia, găsiţi într-o parcare de TIR-uri la intrare în Drobeta. Speriați, au luat-o la fugă în pădure

Descoperire importantă a poliţiştilor din Mehedinţi noaptea trecută. Migranți din Siria, Irak și Libia, au fost găsiţi într-o parcare de TIR-uri, pe DN 6, la intrare în Drobeta Turnu Severin. Este vorba despre nouă persoane care au intrat ilegal în țară, conduse de o călăuză din România. 

de Redactia Observator

la 25.10.2023, 08:24

Vezi și

Cei nouă migranți, printre care se aflau şi trei femei, au fost preluați din județul Dolj de o călăuză de 33 de ani care a primit, în schimbul transportului, o sumă considerabilă de bani. 

Reporter: Cât ţi-au dat pentru transportul ăsta?

Călăuză: 200 de euro.

Reporter: 200 de euro de fiecare?

Pe acelaşi subiect

Călăuză: Da. 

Migranții, transportați cu o maşină înmatriculată în Suceava

Șoferul s-a speriat la vederea unei autospeciale de poliție, aflate în trafic, moment în care a tras într-o parcare de TIR-uri, iar migranții au luat-o la fugă într-o pădure. Autoritățile au fost alertate de paznicul parcării, speriat de ideea unui posibil furt.

Paznic: Eu am zis că vine să îmi fure motorina când am văzut că intră aşa cu fugă acolo unde era parcarea goală, în locul acela. După aceea, au fugit, am anunţat poliţia, au venit dânşii, le-am spus unde sunt, s-au dus după ei, i-au adus aici. 

Migranții voiau să ajungă în Timișoara, de unde urmau să se îndrepte spre una din țările din vestul Europei. Acum, aceștia vor fi duși la centrul de migranți din Timiș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Am zis că îmi fură motorina". Migranți din Siria, Irak și Libia, găsiţi într-o parcare de TIR-uri la intrare în Drobeta. Speriați, au luat-o la fugă în pădure