Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat din Braşov atacă amantul soţiei cu un patent, îi dă foc de viu, condamnat la 25 de ani de puşcărie (Video)

Bărbatul din Braşov care şi-a ucis vecinul, după ce l-a lovit cu un patent in cap şi i-a dat foc de viu, a fost condamnat la 25 de ani închisoare.

de Cristian Ionescu

la 13.02.2019 , 19:18

Bărbatul din Braşov care şi-a ucis vecinul, după ce l-a lovit cu un patent in cap şi i-a dat foc de viu, a fost condamnat la 25 de ani închisoare.

El aflase că amantul soţiei sale ar fi fost chiar vecinul său, pe care l-a ucis fără vreo remuşcare.

L-a lovit în cap cu un patent, apoi l-a acoperit cu lemne şi i-a dat foc

Articolul continuă după reclamă

Ion Crăciun a fost condamnat inițial, de Tribunalul Brașov, la 30 de ani de închisoare. Însă, Curtea de Apel Brașov i-a admis apelul și a redus pedeapsa la 25 de ani, potrivit MyTex.ro

Din pedeapsă va fi scăzută și perioada petrecută de acesta în stare de reținere și arest preventiv (20 aprilie 2018 – 12 februarie 2019).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Crima teribilă a avut loc în aprilie 2018, când bărbatul, aflat sub influența alcoolului, a bănuit că victima are o relație cu soția lui.

Orbit de gelozie, l-a lovit pe bărbat de mai multe ori cu un patent, în cap,  apoi l-a bătut cu pumnii și picioarele. Cum nu a mai avut forță să se împotrivească, victima a fost aruncată într-un șanț, acoperită cu crengi și incendiată, în timp ce încă era în viață.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Bărbat din Braşov atacă amantul soţiei cu un patent, îi dă foc de viu, condamnat la 25 de ani de puşcărie (Video)