Antena Meniu Search
x

Amantul din Arad împuşcat de soţul înşelat a murit la spital; era în comă de gradul IV. Familia a acceptat ca organele să-i fie donate

Amantul din Arad împuşcat de soţul înşelat a murit la spital. Familia a acceptat să-i doneze organele. Ficatul şi rinichii prelevaţi de la pacientul în moarte cerebrală au ajuns la pacienţi din Bucureşti şi Cluj. Atacul sângeros a avut loc pe 21 septembrie în parcarea unui supermarket din municipiu.    

de Redactia Observator

la 26.09.2023, 12:05

Amantul din Arad împuşcat de soţul înşelat a murit la spital; era în comă de gradul IV. Familia a acceptat ca organele să-i fie donate
Amantul din Arad împuşcat de soţul înşelat a murit la spital; era în comă de gradul IV. Familia a acceptat ca organele să-i fie donate

Atac sângeros într-o parcare din Arad! Orbit de gelozie, un individ l-a împuşcat şi l-a înjunghiat pe amantul soţiei sale, iar pe femeie a bătut-o cu bestialitate. Agresorul a fost prins imediat de poliţişti, iar procurorii cred că a premeditat fapta. Bărbatul rănit a murit la spital, iar familia a acceptat să-i fie prelevate organele. 

Astfel, ficatul şi rinichii prelevaţi de la arădeanul, în vârstă de 55 de ani, în moarte cerebrală au ajuns la pacienţi din Bucureşti şi Cluj. Intervenţiile chirurgicale au fost conduse de echipe formate din medici din Arad, București, Cluj şi Timișoara.

Filmul tragediei din Arad

Scenele şocante s-au petrecut în parcarea unui supermarket aglomerat din Arad, pe 21 septembrie. În plină zi, un individ și-a surprins partenera de viață cu un alt bărbat, în mașină. Fără să stea pe gânduri a scos un pistol şi a tras. După primul glonţ, arma s-a blocat şi nu a putut să-i execute pe cei doi. Şi-a continuat însă atacul.

Pe acelaşi subiect

Orbit de furie şi gelozie, bărbatul a prins-o de mână pe concubina sa şi a scos-o din autoturism, a pus-o la pământ şi a lovit-o cu picioarele în zona capului până când aceasta a rămas inconştientă. A luat apoi o şurubelniţă şi şi-a înjunghiat rivalul.

Când a realizat ce a făcut, agresorul a încercat să-şi salveze soţia. Aşa a fost găsit de poliţişti. Individul muncea de ani buni în Germania şi îi bănuia de mult timp pe cei doi că ar avea o relaţie.

Bărbatul împuşcat şi înjunghiat a fost internat la Terapie Intensivă în stare gravă, în comă de gradul patru. Medicii nu au reuşit să-i extragă proiectilul. Cinci zile mai târziu, arădeanul a murit, iar familia a acceptat să-i doneze organele. 

Soţia îi ia apărarea bărbatului

La aflarea veştilor, soţia bărbatului împuşcat i-a luat apărarea şi crede că atacatorul l-a confundat. Nu a admis faptul că ar fi putut să o înşele şi a crezut în nevinovăţia sa până în ultima clipă. Nici cunoscuţii săi nu cred în povestea triunghiului amoros.

Bărbatul plecase în Arad să cumpere piese de schimb pentru maşina fiicei sale, în ziua în care a avut loc tragedia. La ora 18:00 urma să se întâlnească cu soţia, după o şedinţă cu părinţii, însă nu a mai ajuns. Victima lucra ca electrician auto, foarte apreciat în comuna în care locuia.  

Adriana Bălaj, soţia victimei: "De 32 de ani suntem împreună, avem doi copii, nu s-a întâmplat asta, nu s-a văzut nicio schimbare. A fost confundat! A picat nevinovat!"

Anchetatorii, însă, au pus cap la cap întreaga poveste şi au ajuns la concluzia că gelozia a fost cea care a condus la această tragedie. Agresorul, un bărbat de 50 de ani, şi-ar fi premeditat fapta. Şi-a cumpărat un pistol cu gloanţe pentru care nu avea acte, i-a urmărit pe cei doi şi i-a surprisns împreună în maşina presupusului amant. Pentru faptele sale, indivdul riscă până la 20 de ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Amantul din Arad împuşcat de soţul înşelat a murit la spital; era în comă de gradul IV. Familia a acceptat ca organele să-i fie donate