Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu ambarcaţiunea răsturnată în Dunăre, condusă de un tânăr de 22 de ani. Gestul unui turist putea provoca o tragedie (Foto)

Ambarcaţiunea cu 15 persoane la bord care s-a răsturnat pe Dunăre, în apropiere de satul Crişan, era condusă de un tânăr din satul Mahmudia.

Ambarcaţiunea cu 15 persoane la bord care s-a răsturnat pe Dunăre, în apropiere de satul Crişan, era condusă de un tânăr din satul Mahmudia. Din primele informaţii, gestul unuia dintre turişti putea provoca un dezastru.

   'Ambarcaţiunea era condusă de un bărbat de 22 de ani, din localitatea Mahmudia. Deţinea permis şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice', a declarat presei purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea, Amalia Ignatencu.

   Turiştii transportaţi de tânărul tulcean sunt din judeţul Cluj, potrivit sursei citate.

   Cele 15 persoane aflate în ambarcaţiunea care s-a răsturnat pe Dunăre au solicitat ajutorul autorităţilor la numărul unic de urgenţă 112. În sprijinul lor, la mila marină 13 a Dunării s-au deplasat reprezentanţii Pichetului de pompieri din satul Crişan, trei şalupe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un elicopter al SMURD Constanţa pregătit să intervină pentru patru persoane.

Pe acelaşi subiect

   'Elicopterul a fost la Tulcea, dar nu a preluat niciun pacient', a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, Claudia Tatarici.

   Cercetările privind circumstanţele producerii evenimentului sunt efectuate de Căpitănia Portului Sulina şi Postul de poliţie Crişan al IPJ, iar primele rezultate ale acestora arată că ambarcaţiunea s-ar fi răsturnat după ce un turist s-a ridicat în picioare în timpul marşului. 

   O ambarcaţiune cu 15 turişti la bord, printre care trei copii, s-a răsturnat sâmbătă după-amiază pe canalul Sulina, în apropiere de satul Crişan, toate persoanele reuşind să se salveze.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu ambarcaţiunea răsturnată în Dunăre, condusă de un tânăr de 22 de ani. Gestul unui turist putea provoca o tragedie (Foto)