Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pacient mort, după ce o ambulanţă SMURD a rămas blocată în noroi, la Vaslui

Un bărbat, pentru care a fost solicitată intervenţia de urgenţă a unei ambulanţe SMURD, a murit după ce medicii au rămas împotmoliţi în noroi, încercând să ajungă la adresă. Medicul a ajuns totuşi la pacient, cu o maşină pusă la dispoziţie de autorităţile locale, însă pacientul era deja decedat.

de Cristian Ionescu

la 25.05.2019 , 10:33

Pacient mort, după ce o ambulanţă SMURD a rămas blocată în noroi, la Vaslui - smurd.ro

Un bărbat, pentru care a fost solicitată intervenţia de urgenţă a unei ambulanţe SMURD, a murit după ce medicii au rămas împotmoliţi în noroi, încercând să ajungă la adresă.

Medicul a ajuns totuşi la pacient, cu o maşină pusă la dispoziţie de autorităţile locale, însă pacientul era deja decedat.

Pacient mort, după ce ambulanţa a rămas blocată în noroi

Articolul continuă după reclamă

O ambulanţă SMURD chemată la o intervenţie în Deleşti, pentru un bărbat care îşi pierduse cunoştinţa, a rămas blocată în noroi, în drum spre adresă.

Medicul a cerut ajutor pentru a ieşi cu ambulanţa din noroi, iar Detaşamentul Vaslui a intervenit pentru degajarea drumului şi eliberarea ambulanţei.

Timpul fiind preţios, medicul a solicitat şi sprijinul autorităţilor locale, care i-au pus la dispoziţie o maşină de teren, cu care a ajuns la pacient. Din păcate, bărbatul decedase deja.

"Autorităţile locale s-au mobilizat, punând la dispoziţie un buldoexcavator pentru a curăţa drumul şi a scoate ambulanţa. Doamna doctor a ajuns în cele din urmă la pacient cu un autoturism de teren pus la dispoziţie prin intermediul autorităţilor locale. Din păcate, la faţa locului, medicul nu a mai putut face nimic pentru pacient, acesta fiind declarat decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Pacient mort, după ce o ambulanţă SMURD a rămas blocată în noroi, la Vaslui