Antena Meniu Search
x

Amendă record pentru un șofer din Suceava care a comis 16 nereguli la regimul rutier

Un tânăr de 20 de ani și Siret, județul Suceava, a încasat cea mai mare amendă primită de un șofer în România, 20.880 de lei, după ce a comis nu mai puțin de 16 nereguli la regimul rutier.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 18.10.2020, 11:52

Șoferul din Suceava are numai 20 de ani
Polițiștii Ionuț și Mihai au avut nevoie de ajutorul colegilor pentru a-l opri pe șoferul teribilist - Facebook Ministerul Afacerilor Interne
  • Șoferul din Suceava are numai 20 de ani.
  • Șoferului din Suceava i-a fost suspendat permisul de conducere pentru patru ani.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Povestea a fost semnalată pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, fiind remarcați Ionuț și Mihai, doi polițiști care, alături de colegii lor, au reușit cu greu să-l oprească pe șoferul teribilist înainte ca acesta să pună și alte vieți în pericol.

Șoferul a fost găsit vinovat de comiterea mai multor infracțiuni precum exces de viteză (mult peste 100 de kilometri pe oră în localitate), neoprire la semnalul polițiștilor sau deplasare pe contrasens.

Cum abaterile au fost înregistrate la ore și indicatori, kilometri, diferiți, acestea s-au cumulat, astfel că tânărul șofer a fost găsit vinovat de comiterea a 16 nereguli la regimul rutier.

A fost amendat cu suma amintită, 20.880 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru patru ani.

Cu această ocazie, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne doresc să transmită un nou mesaj: "Vă rugăm să conduceți prudent, pentru a nu vă pune viața în pericol... atât pe a dumneavoastră, dar și pe a celorlalți participanți la trafic".

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Amendă record pentru un șofer din Suceava care a comis 16 nereguli la regimul rutier