Antena Meniu Search
x

Video Amenințări cu arma la o sală de fitness, în Ploiești. Scandalul a pornit de la doi clienți nemulțumiți că nu puteau folosi un aparat

Un scandal iscat între un antrenor de fitness şi doi clienţi a semănat panică într-o sala de forţă din apropiere de Ploieşti.

de Redactia Observator

la 02.02.2021, 14:47

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cei doi bărbaţi s-ar fi enervat că instructorul nu a terminat seria de exerciţii de la un aparat pe care voiau să îl folosească. De aici, şi până la ameninţări cu pistolul, geamuri sparte şi chiar lovituri nu a mai fost decât un singur pas. Doar oamenii legii au reuşit să aplaneze conflictul.

Liniştea sălii de fitness din localitatea Blejoi a fost întreruptă brusc de doi clienţi puşi pe harţă. Aceştia i-au cerut unui tânăr să termine mai repede seriile de exerciţii la un aparat pe care voiau să îl folosească. 

Martor: Pur şi simplu s-au luat de el ca de ce face acolo. Au luat gantera, au luat bara si s-au luat după el și au aruncat cu tot ce au prins la mână. 

În ajutorul lui a sărit antrenorul personal al acestuia. La un moment dat, acesta a scos un pistol de air-soft pentru a-i ţine la distanţă pe agresori. 

Simina Preda - recepţioneră sală de fitness: Nu era încărcat, nu avea absolut nimic, adică era ceva ca și cum hai să te sperii. 

Filip - director sală de sport: Nu este instructor angajat al sălii. Nu facem percheziții corporale la intrare să vedem ce are omul sau în mașină dacă a avut ceva.

La rândul lor, cei doi clienţi care au pornit scandalul şi-au chemat în ajutor rudele şi prietenii. 

Simina Preda: Au venit cred că 40 de persoane. 

Reporter: Şi au intrat in sala? 

Simina Preda: Nu, nu au intrat, nu i-am lăsat să intre. Am ținut ușa cât am putut. 

Pentru că nu au fost lăsaţi să intre, au spart geamurile sălii de fitness. La scurt timp însă, şi-au făcut apariţia şi poliţiştii, care au reuşit să îii prindă pe cei implicaţi. 

Oana Bunghez - purtător de cuvânt IJP Prahova: Persoanele sunt în custodia Poliției. Nicio persoană nu a suferit vătămări. 

Poliţiştii au amendat opt persoane şi au deschis dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, ameninţare, lovire şi distrugere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Amenințări cu arma la o sală de fitness, în Ploiești. Scandalul a pornit de la doi clienți nemulțumiți că nu puteau folosi un aparat