Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Amenzi pentru turiştii care ignoră sfaturile salvamarilor: sancţiuni între 1.000 şi 2.000 de lei

Numărul de turişti ce sosesc în fiecare weekend pe litoral este din ce în ce mai mare. Iar misiunea salvamarilor devine una imposibilă, dacă mulţi dintre turişti le ignoră sfaturile. Autorităţile din Eforie au gândit un plan de amenzi pentru cei care nu înţeleg că nerespectarea câtorva reguli şi îşi pun viaţa în pericol.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 13.07.2021 , 08:42

Amenzile sunt între 1.000 şi 2.000 de lei pentru persoanele fizice şi ajung până la 2.500 de lei pentru persoanele juridice. Vorbim aici despre turiştii care sunt indisciplinaţi şi despre care salvamarii spun că sunt mulţi şi că apelează nejustificat la serviciile lor.

Mutarea sau vandalizarea este motiv de amendă pentru că aceastea nu mai sunt ulterior vizibile. Salvamarii trag un semnal de alarmă şi spun că turiştii trebuie să fie mult mai conştienţi de pericolele la care se expun în momentul în care intră în apă şi ignoră semnalele lor. Vara trecută au fost multe cazuri în care s-au întâmplat accidente pentru că foarte mulţi turişti folosesc saltele sau dispozitive neconforme, iar de multe ori copiii sunt lăsaţi nesupravegheaţi.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Amenzi pentru turiştii care ignoră sfaturile salvamarilor: sancţiuni între 1.000 şi 2.000 de lei