Antena Meniu Search
x

Un tată din Deva îşi caută cu disperare fiica dispărută. Ana-Maria este de negăsit de aproape două zile

Un tată din Deva îşi caută cu disperare fiica dispărută. Sâmbătă, Ana-Maria Denisa Mocan a plecat de acasă şi nu s-a întors. De atunci, fata este de negăsit.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.02.2020, 07:08

Sâmbătă, Ana-Maria Denisa Mocan a plecat de acasă şi nu s-a mai întors
Un tată din Deva îşi caută cu disperare fiica dispărută. Ana-Maria este de negăsit de aproape două zile - Politia Romana
  • Ana-Maria Denisa Mocan a dispărut din Deva, sâmbătă.
  • Fata a plecat de acasă şi nu s-a întors acasă.

Un tată din Deva îşi caută cu disperare fiica dispărută. Sâmbătă, Ana-Maria Denisa Mocan a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. De atunci, fata este de negăsit.

La data de 16 februarie, ora 16.30, Poliția Deva a fost sesizată de un barbat din municipiu cu privire la faptul că, în 15 februarie, în jurul orei 19.00, fiica sa, Ana-Maria Denisa Mocan, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. 

Minora nu a mai lipsit de acasă un timp așa de îndelungat. 

Ana-Maria Denisa Mocan a dispărut de două zile din Deva

Semnalmente Ana-Maria Denisa Mocan:

- 1,60 m, constitutie robustă, aprox. 53 kg., par vopsit blond, ochi albastri, față ovală. 

La data plecării, mimora purta pantaloni blue-jeans, geacă subțire, din material textil (culoare neagră), încălțăminte sport de culoare albă.

Polițiștii au demarat activități investigative şi de căutare în vederea depistării minorei, cu privire la care a fost solicitată măsura urmăririi naționale. 

Oricine poate furniza relaţii cu privire la această minora, este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tată din Deva îşi caută cu disperare fiica dispărută. Ana-Maria este de negăsit de aproape două zile