Antena Meniu Search
x

Ana Maria a murit la o lună după naştere, după ce medicii au uitat să îi îndepărteze toată placenta

Ana Maria, o tânără în vârstă de 19 ani, din Brăila, a murit la o lună după naştere, după ce medicii ar fi uitat să îi îndepărteze placenta.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 06.11.2019, 18:07

Ana Maria, o tânără în vârstă de 19 ani, din Brăila, a murit la o lună după naştere, după ce medicii ar fi uitat să îi îndepărteze placenta.

Familia tinerei a descoperit, astăzi, în urma autopsiei, că moartea fetei a fost cauzată de septicemie.

Mai exact, oamenii au aflat că, în timpul naşterii, medicii ar fi uitat să îndepărteze toată placenta, motiv pentru care Ana Maria a început să se simtă din ce în ce mai rău până când şi-a pierdut viaţa.

"Ea a născut acum o lună, la naştere moaşa sau doctorul nu a curăţat-o cum trebuie, acum la autopsie s-a găsit o bucată de placentă lăsată şi a dat în septicemie", a scris o femeie pe Facebook, într-o postare în care îi acuză pe medici de indiferenţă.

Pe acelaşi subiect

Tânăra mămică din Brăila a mers la spital vineri, însă a fost trimisă acasă, iar 48 de ore mai târziu și-a pierdut viața.

Ana Maria a murit la o lună după naştere, în Brăila

Tânăra mămică, moartă după naştere din cauza indiferenţei

Ana Maria a devenit mămică în urmă cu o lună şi se bucura de viaţă, alături de copil, dar şi de familia ei.

În urmă cu câteva zile, Ana Maria a început să se simtă rău, motiv pentru care a mers la spital.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

"Plânge cerul... La vârsta de 19 ani încă o mămică, femeie, fată, a murit în urma indiferenţei sistemului sanitar. Câte femei trebuie să mai moară după naştere sau în timpul naşterii? Câte familii trebuie să mai plângă pentru erorile medicale? Celor care muncesc în sistemul medical, care nu aveaţi vocaţie sau drag de această meserie... lăsaţi-vă, nu mai nenorociţi viţeile altora, nu vă gândiţi că veţi plăti petnru toate aceste nenorociri?", a fost mesajul postat pe Facebook de o prietenă a tinerei care şi-a pierdut viaţa.

Familia tinerei a anunţat că va depune plângeri împotriva medicilor sau asistentelor care au asistat-o pe Ana Maria la naştere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ana Maria a murit la o lună după naştere, după ce medicii au uitat să îi îndepărteze toată placenta