Antena Meniu Search
x

Mister total în cazul Anamariei Suru, fata ucisă în aprilie într-o pădure de lângă Reşiţa

Anchetatorii nu au identificat niciun suspect în dosarul morţii Anamariei Suru, tânăra de 29 de ani găsită fără viaţă în pădurea din Secu, la trei kilometri de Reşiţa. Au trecut 118 zile de la moartea Anamariei, însă criminalul este în continuare liber.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 18.08.2019, 15:33

Anchetatorii nu au identificat niciun suspect în dosarul morţii Anamariei Suru, tânăra de 29 de ani găsită fără viaţă în pădurea din Secu, la trei kilometri de Reşiţa.

Au trecut 118 zile de la moartea Anamariei, însă criminalul este în continuare liber.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin s-au concentrat încă de la început pe fratele Anamariei, Cătălin Blidariu.

Acesta a fost testat cu detectorul de minciuni, însă a trecut testul poligraf.

Pe acelaşi subiect

Fratele tinerei de 29 de ani, din Reşiţa, dar care lucra şi locuia în Italia de câţiva ani, a intrat în atenţia anchetatorilor prin prisma trecutului său violent.

Totuşi, procurorii nu au reuşit să găsească probe care să îl incrimineze pe fratele Anamariei Suru, nici chiar după percheziţia făcută în casa acestuia din Reşiţa.

Anamaria Suru a fost găsită moartă în pădurea Secu, lângă Reşiţa

Anamaria Suru, victima crimei perfecte?

Anamaria a fost văzută ultima dată în viaţă într-o zi de joi, 18 aprilie 2019, atunci când a plecat de la casa fratelui său din Reşiţa, cu maşina personală, la un magazin din oraş.

Tânăra venise în ţară pentru a petrece sărbătorile de Paşte alături de familie, însă şi-a găsit sfârşitul într-un mod groaznic.

Luni, 22 aprilie 2019, la patru zile de când a plecat din casa fratelui său, Anamaria Suru a fost găsită moartă în pădurea din localitatea Secu (Caraş-Severin), la o distanţă de aproximativ trei kilometri de Reşiţa.

Anamaria Suru a fost văzută ultima dată în viaţă pe 18 aprilie, în Reşiţa

Medicii legişti au stabilit că Anamaria a avut parte de o moarte extrem de violentă, fiind lovită de nenumărate ori în cap şi în piept.

Totuşi, anchetatorii, respectiv procurorii, poliţiştii sau medicii legişti, nu au reuşit să găsească nicio probă ADN, amprente sau alte urme ce ar fi putut fi lăsate în urmă de criminal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mister total în cazul Anamariei Suru, fata ucisă în aprilie într-o pădure de lângă Reşiţa