Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Anchetă în cazul fetiţei abandonate de părinţi într-o maşină pe plaja din Mamaia (Video)

Anchetă în cazul fetiţei abandonate de părinţi într-o maşină pe plaja din Mamaia. Direcţia Generală pentru Protecţia Copilului Suceava i-a identificat pe cei doi părinţi care şi-au lăsat copilul în maşina închisă şi apoi au plecat la plajă.

de Redactia Observator

la 07.08.2018 , 15:17

Anchetă în cazul fetiţei abandonate de părinţi într-o maşină pe plaja din Mamaia (Video) Anchetă în cazul fetiţei abandonate de părinţi într-o maşină pe plaja din Mamaia - Observator

Anchetă în cazul fetiţei abandonate de părinţi într-o maşină pe plaja din Mamaia. Direcţia Generală pentru Protecţia Copilului Suceava i-a identificat pe cei doi părinţi care şi-au lăsat copilul în maşina închisă şi apoi au plecat la plajă.

Autorităţile s-au autosesizat după ce imaginile cu fetiţa în vârstă de un an, încuiată într-o maşină parcată pe plaja din Mamaia, au fost postate pe Facebook şi apoi publicate de Observator.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unor surse, părinţii fetiţei sunt doi tineri, căsătoriţi de puţin timp, care locuiesc într-o comună din judeţul Suceava.

Pe acelaşi subiect

Tatăl fetiţei abandonate în maşină ar fi muncit o bună perioadă de timp în Anglia, iar în urmă cu câteva zile s-a întors acasă, în concediu.

Cât desper mama copilei, aceasta se află în concediu de creştere a copilului şi nu munceşte.

Purtătorul de cuvânt al direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Nicoleta Daneliuc, spune că cel mai probabil părinţii vor fi incluşi într-un program de consiliere şi vor fi monitorizaţi.

"Instituţia noastră s-a autosesizat. Am luat legătura cu Direcţia Generală de Protecţie a Drepturilor Copilului Constanţa care se pregăteau şi ei să trimită o sesizare scrisă către instituţia noastră. Cu sprijinul Poliţiei am identificat familia şi am solicitat Primăriei să facă o anchetă socială în acest caz. Este vorba despre o familie tânără, care între timp a ajuns deja acasă, colegii noştri au pornit spre localitatea din care este pentru a lua declaraţii şi pentru a afla împrejurările în care s-a produs incidentul. Cel mai probabil părinţii vor fi cuprinşi într-un program de consiliere şi vor fi monitorizaţi. Vrem însă să atragem atenţia asupra modului incorect în care cei care au sesizat problema pe reţelele de socializare au acţionat. Martorii fi trebuit să sesizeze cazul, să ceară sprijinul unui poliţist local, dacă tot au vrut să se implice ar fi trebuit să o facă până la capăt", a declarat Nicoleta Daneliuc pentru Mediafax.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Anchetă în cazul fetiţei abandonate de părinţi într-o maşină pe plaja din Mamaia (Video)